Γεωργία: Η Τάμτα εύχεται στον Tornike | Ήταν η μέντορας του στο X Factor!

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς ολοκληρώθηκε το Georgian Idol, με μεγάλο νικητή τουν Tornike Kipiani, που θα εκπροσωπήσει την Γεωργία στην Eurovision 2020. Κάτι που δεν γνωρίζαμε είναι ότι ο Tornike ήταν ο νικητής του X Factor Georgia το 2014, με μέντορα μάλιστα την δική μας Τάμτα.

Η Τάμτα θέλοντας να ευχηθεί καλή επιτυχία στον πρώην “μαθητή” της, αναφέρει πόσο περήφανη είναι και η ίδια για το γεγονός ότι υπήρξε ένα μικρό μέρος της σημερινής επιτυχίας του Tornike Kipiani.

Το 2014 είχα την χαρά να είμαι ο μέντορας του στο X Factor Γεωργίας. Νίκησε και έτσι νίκησα και εγώ! Είμαι πολύ περήφανη για σένα Tornike Kipiani και χαρούμενη που είμαι ένα μικρό μέρος του όμορφου ταξιδιού σου! Καλή επιτυχία!

Έτσι μετά την συμμετοχή της Τάμτας πέρσι με την Κύπρο και το Replay, τώρα ήρθε η σειρά του μαθητή να δλοκιμάσει τις δυνάμεις του, στον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Tornike Kipiani στην σκηνή του Ahoy Arena το Μάιο στο Ρότερνταμ θα επιλεγεί εσωτερικά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Παρακάτω δείτε ένα βίντεο από την συμμετοχή του Tornike στο X Factor, όπου θα δείτε και την αγαπημένη μας Τάμτα να κάθεται στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής:

Πηγή: wiwibloggs
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *