Άγιος Μαρίνος: Με την Senit στην Eurovision 2020;

Η παράδοση που θέλει τον Άγιο Μαρίνο να επιλέγει πρώην εκπροσώπους του στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ξανά και ξανά, φαίνεται πως θα συνεχιστεί, αφού σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο η Senit που εκπροσώπησε το κρατίδιο το 2011 θα βρεθεί εκ μέρους της παλαιότερης εν ενεργεία δημοκρατίας στον κόσμο, τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Η 40χρονη τραγουδίστρια, που μένει στην Μπολόνια και έχει καταγωγή από την Ιταλία και την Ερυθραία, εκπροσώπησε τον Άγιο Μαρίνο στην Eurovision 2011 με το τραγούδι Stand By, χωρίς όμως τότε να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό, παρά την όμορφη εμφάνιση της.

Εφόσον η Senit όντως επιλεγή από την δημόσια τηλεόραση της χώρας για την Eurovision 2020, θα είναι η τρίτη καλλιτέχνης που επιλέγεται για τουλάχιστον δεύτερη φορά ως εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό. Η Valentina Monetta έχει συμμετάσχει τέσσερις φορές και ο Serhat δύο!

Ο Άγιος Μαρίνος δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής πότε θα ανακοινώσει το τραγούδι και τον καλλιτέχνη για την Eurovision 2020 αν και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες. Κάτι πάντως μας λέει ότι θα είναι η Senit…

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2020

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μακάρι! Το stand by είναι μια από τις αγαπημένες μου συμμετοχες του κρατιδίου! Δυστυχώς το televoting του στέρησε την πρόκριση (στις επιτροπές ήταν 8ο αν δεν κάνω λάθος).
    Θα ήθελα να ξαναδώ την senit επί σκηνής.

    Απάντηση
  2. C.G
    C.G says:

    Η καλύτερη συμμετοχή τους μαζί με αυτή του 2008. Μετά το χάος και ένα συνεχές τρολάρισμα. Με την Senit πιστε’υω ότι θα γυρίσουν στις φυσιολογικές συμμετοχές.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *