Ακούστε το τραγούδι του Σάκη Ρουβά και της Nicol Raidman!

Πριν λίγα μόλις λεπτά κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του Σάκη Ρουβά και της Nicol Raidman, Always. Το τραγούδι υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και η Sharon Vaughn, αμφότεροι συντελεστές του SUPERG!RL!

Η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού έγινε στο Τελ Αβίβ, σε μία ειδική εκδήλωση με αφορμή την γιορτή των ερωτευμένων. Το παρόν έδωσε και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, με τον Ηλία Κοκοτό και φυσικά τον Σάκη Ρουβά και την Nicol Raidman.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#TelAviv #Israel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Kokotos (@iliaskokotos) στις

Η Nicol Raidman θεωρείται μία από τις πιο διάσημες προσωπικότητες του Ισραήλ. Εκτός από τραγουδίστρια, είναι και τηλεοπτική περσόνα, αλλά και μία πολύ πετυχημένη επιχειρηματίας. Γεννήθηκε το 1986 στην Οδησσό της Ουκρανίας. Έχει την δική της σειρά από ρούχα και αρώματα, ενώ θεωρείται επιστήθια φίλη της συζύγου του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Sara Netanyahu.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ του Always παρακάτω:

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John T.
    John T. says:

    Ελπίζω να μην έχει καμια σχεση το δικούς μας με αυτό!!! Ξεπερασμένο φούλ και πολυ ανέπνευστο! Εμπιστεύομαι πολύ τους arcade ,ελπίζω να μην με απογοητεύσουν και αυτοί!!!

    Απάντηση
  2. esc1234
    esc1234 says:

    Κλαίω που χαρακτηρίζετε σε αρθρα την Raidman ως superstar που ειναι μια τυπισσα που συμμετέχει σε ενα ριαλιτι και εχει άντρα Ρώσο εκατομμυριούχο….με το αζημίωτο ειναι η συνεργασια

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *