Αλβανία: Η Jonida Maliqi δηλώνει: “Καλλιτέχνες σαν την Arilena υπάρχουν μία φορά στο ένα εκατομμύριο”!

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη σήμερα, η περσινή εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision, Jonida Maliqi υποστήριξε θερμά την διάδοχο της στον διαγωνισμό, Arilena Ara.

Στην πρωινή εκπομπή του Top Channel, Wake Up, η Jonida Maliqi, που πέρσι κατάφερε με το Ktheju tokës, να κατακτήσει την 17η θέση για την Αλβανία, μίλησε με πολύ υποστηρικτικά λόγια για την Arilena που θα εκπροσωπήσει την χώρα τους στο Ρότερνταμ.

Καλλιτέχνες σαν την Arilena υπάρχουν μία φορά στο ένα εκατομμύριο!

Η Jonida Maliqi επιτέθηκε και στην δημόσια τηλεόραση της Αλβανίας, λέγοντας πως δεν δημοσιεύουν τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και ότι στηρίζουν ελάχιστα τους καλλιτέχνες τους.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Arilena αποκάλυψε ότι η τελική εκδοχή του Shaj είναι άκρως ραδιοφωνική χωρίς όμως να χάνει την ταυτότητα που είχε εξ αρχής το τραγούδι. Τέλος, τονίστηκε πως το revamp του Shaj θα είναι κυρίως στην αγγλική γλώσσα, όπως ακριβώς ήταν η αρχική εκδοχή που είχε ηχογραφήσει η Arilena πριν το FiK58.

Επίσης η δημοφιλής ερμηνεύτρια μας έδωσε και ένα μικρό στοιχείο από την σκηνική της εμφάνιση στο Ahoy, λέγοντας πως θα τραγουδάει και στην σκηνή, αλλά και στον αέρα, κάνοντας πολλούς να εικάζουν ότι η Arilena με κάποιο τρόπο θα ίπταται.

Μέχρι να ακούσουμε την τελική εκδοχή του Shaj, ας θυμηθούμε την περσινή αλβανική συμμετοχή με την Jonida Maliqi:

Πηγή: Eurobooth

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *