Βέλγιο: “Οι Hooverphonic δεν βλέπουν την Eurovision σαν ένα τσίρκο κακογουστιάς”, υποστηρίζει η φλαμανδική δημόσια τηλεόραση!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το άρθρο που δημοσιεύθηκε στην δημόσια φλαμανδική τηλεόραση με τίτλο: “Σε ένα τσίρκο κακογουστιάς υπάρχει χώρος και για ένα διαμάντι”, τώρα η ίδια προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να ανασκευάσει τις πολύ κακές εντυπώσεις, που υπάρχουν πλέον για τους εκπροσώπους της στην Eurovision 2020, Hooverphonic.

Τα αρνητικά σχόλια που συνόδευσαν την δημοσιοποίηση της συμμετοχής των Hooverphonic για την Eurovision 2020 φαίνεται πως έφεραν γκρίνια και νεύρα, κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις του συγκροτήματος, το οποίο στην χθεσινή πρώτη του τηλεοπτική παρουσία μετά την κυκλοφορία του Release Me, αρνήθηκε επιδεικτικά να το ερμηνεύσει.

https://www.youtube.com/watch?v=lAqjksxc4iA

Σε δήλωση της στο Wiwibloggs η βελγική φλαμανδική δημόσια τηλεόραση δίνει εξηγήσεις σε όλη αυτή την παρεξήγηση όπως την αποκαλεί:

Αυτό το απόσπασμα έχει αφαιρεθεί από ένα γενικότερο πλαίσιο. Πολλοί άνθρωποι γύρω από τον Άlex τον ρωτούν «γιατί το κάνετε αυτό ;!». Και αυτοί οι άνθρωποι αποκαλούν τον διαγωνισμό ως ένα «κακόγουστο φεστιβάλ». Κάτι στο οποίο ο Alex και ο Hooverphonic δεν συμφωνούν καθόλου! Αγαπούν την Eurovision. Υπάρχει πράγματι ένα μεγάλο στοιχείο στο διαγωνισμό με καμπάνες και σφυρίχτρες.

Oι Hooverphonic δεν θα είναι μέρος αυτού, επειδή οι Hooverphonic είναι μόνο Hooverphonic και θέλουν να παραμείνουν κοντά στο DNA τους. Έτσι, αν οι άνθρωποι ερμηνεύουν την Eurovision ως ένα κακόγουστο τσίρο, τότε αφήστε τους να το κάνουν. Οι Alex, Luka και Raymond ανυπομονούν πολύ! 

VRT για δηλώσεις Hooverphonic.

Περισσότερα για όσα δήλωσαν οι Hooverphonic μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο.

Το Βέλγιο θα διαγωνισθεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2020.

Πηγή: Wiwibloggs

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *