Βόρεια Μακεδονία: Με το “You” ο Vasil Garganliev στην Eurovision 2020!

Πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας, ανακοίνωσε τον τίτλο του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει ο Vasil Garganliev στο Ρότερνταμ. Πρόκειται για το You, με το οποίο η γειτονική μας χώρα ελπίζει να προκριθεί από τον πρώτο δύσκολο ημιτελικό.

Ακριβώς πριν ένα μήνα η Βόρεια Μακεδονία ανακοίνωσε τον Vasil Garganliev ως τον εκπρόσωπο της στην Eurovision 2020. Ανακοινώνοντας σήμερα τον τίτλο, το μόνο πλέον που απομένει είναι να το ακούσουμε, προφανώς μέσω του βίντεο κλιπ το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ποιος είναι ο Vasil Garganliev

Ο Vasil Garganliev ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στην ηλικία των 7 ετών, παίζοντας σε κάποια από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ για παιδιά στην Βόρεια Μακεδονία. Λίγο αργότερα, μετακόμισε με την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου συνέχισε την καριέρα του ως σολίστ στην παιδική χορωδία του Σικάγου.

Έχει δώσει πάρα πολλά ρεσιτάλ σε μουσικά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο και έχει κάνει συνεργασίες με μερικούς από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες, το σύνθημα της ζωής του Βασίλη είναι απλό: όποτε οι λέξεις αποτυγχάνουν, τραγούδα.

Από την επιστροφή του στη Βόρεια Μακεδονία το 2018, ο Βασίλης κυκλοφόρησε 3 πολύ επιτυχημένα singles: Gjerdan , Patuvam και Mojata Ulic . Η πρώτη του προσωπική συναυλία στην πατρίδα του τον Νοέμβριο του 2019 ήταν sold out.

Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, Patuvam το οποίο και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    2012 η αγαπημένη μου συμμετοχή από τη Βόρεια Μακεδονία.
    Το 2017 επίσης μου άρεσε πολύ το τραγούδι τους αλλά το live ήταν καταστροφή.
    Από κάποια βιντεάκια του Garganliev που έχω δει, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *