Γαλλία: Δείτε το video clip του “The Best In Me” του Tom Leeb!

Έντεκα ημέρες μετά την αρχική κυκλοφορία του τραγουδιού, κυκλοφόρησε σήμερα και επίσημα το video clip της γαλλικής συμμετοχής στη Eurovision 2020!

Ουσιαστικά είναι το βίντεο που είχαμε δει ήδη την περασμένη Κυριακή από την εκπομπή 20h30 Le Dimanche. Ο τραγουδιστής βρίσκεται στον πύργο του Άιφελ και ερμηνεύει το τραγούδι του στα πλαίσια των Γαλλικών βραβείων Grammy.

Ο Tom Leeb είναι αρκετά δημοφιλής στην Γαλλία, ενώ είναι και γιος του γνωστού ηθοποιού Michel Leeb! Πέρα από τραγουδιστής είναι και ηθοποιός, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες κυρίως στο πλάι του πατέρα του. Την τελευταία χρονιά άνοιξε την συναυλία του Tom Jones και του Sting στο Παρίσι, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο, με τραγούδια μάλιστα σε αγγλικό στίχο.

Την συμμετοχή της Γαλλίας υπογράφει μία σουηδική ομάδα. Η ομάδα αυτή αποτελείται από τους δημιουργούς του “Euphoria” (Σουηδία 2012), Peter Boström και Thomas G:son καθώς και από τον John Lundvik (Σουηδία 2019).

Παρακάτω ακούστε το βίντεο κλιπ του “The best in me”!

https://www.youtube.com/watch?v=D02Xlo_LfRU&fbclid=IwAR1KRUpfGKM0d7RbFx2wNOjtSed5ypfqykTtPq3uNSsuWsJDRhyZQHXeTBE

Πώς σας φαίνεται η συμμετοχή της Γαλλίας στο Ρότερνταμ ; Θα κερδίσει στην πρώτη δεκάδα της τελικής κατάταξης ή θα συνεχίσει τις “χαμηλές πτήσεις” της περασμένης χρονιάς ;

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις αναφορικά με τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *