Ελλάδα: Επέστρεψε η Stefania για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ!

Στην Ελλάδα είναι εδώ και λίγες ώρες η Stefania, αφού τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της συμμετοχής μας στην Eurovision 2020, SUPERG!RL.

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της συμμετοχής μας να γίνονται στην Ολλανδία, εμείς εδώ σας είχαμε ενημερώσει ότι η Stefania  θα επέστρεφε στην Ελλάδα σύντομα, προκειμένου να κάνει τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του SUPERG!RL στην χώρα μας. Όλα είναι λοιπόν έτοιμα, αφού σκηνοθέτης, τοποθεσία και concept έχουν ήδη επιλεγεί, αλλά δυστυχώς δεν είναι ανακοινώσιμα ακόμη.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε ένα χώρο που σηματοδοτεί την σύγχρονη Αθήνα και σε ευρεία έννοια την σύγχρονη Ελλάδα. Εξάλλου, όπως σας είπαμε η φετινή προσέγγιση της ΕΡΤ στον διαγωνισμό αυτό ακριβώς θέλει να σηματοδοτήσει. Ένα φρέσκο κορίτσι, με ένα σύγχρονο dance κομμάτι, εκπροσωπεί την Ελλάδα που βγαίνει και πάλι στο φως μετά από δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης και μιζέριας.

Το βίντεο κλιπ θα σκηνοθετήσει ένας νέος, ταλαντούχος επαγγελματίας σκηνοθέτης, με αρκετές πετυχημένες αντίστοιχες δουλειές το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στις 23 Φεβρουαρίου στην πρώτη εκπομπή της ΕΡΤ για την Eurovision, θα δούμε πλάνα από το βίντεο κλιπ και backstage βίντεο, ενώ όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, πιθανότατα στη 1 Μαρτίου θα μεταδοθεί για πρώτη φορά, φυσικά από την συχνότητα της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης το βίντεο κλιπ του SUPERG!RL, αισιοδοξώντας να κάνει αίσθηση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Epiteloustop10
    Epiteloustop10 says:

    Εδώ λέγαν ότι θα πάει ο Ίαν Στρατής και η Παπαδοπούλου ή ότι θα γίνει εθνικός τελικός σε δύο μέρη..Να μην ξεχάσω την Καλομοιρα, αυτό σε πείραξε;Πταίσμα ήταν αυτό.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μήπως το γυρίσουν στο ίδρυμα Νιάρχος;
    Δώστε μας κάποιες πληροφορίες για το οτιδήποτε γνωρίζετε πλην αυτών που μας έχετε πει ήδη. Θα μου πεις 2 εβδομάδες έμειναν μέχρι να ανακοινωθεί η συμμετοχή αλλά είναι που θέλουμε να τα πάμε καλά μετά από πολλά έτη αποτυχιών και μας έχει φάει η αγωνία αφού περιμένουμε οι περισσότεροι κάτι καλό.
    Ελπίζω τουλάχιστον να μην μας απογοητεύσει το αποτέλεσμα…

    Απάντηση
  3. Pant
    Pant says:

    Συγχαρητήρια ξανά για την έγκαιρη και έγκυρη ενημερωσή!!!! Θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε ακούσει την τελική έκδοση του SUPERG!RL ; Αν μπορείτε δώστε κάποιο στοιχείο σχετικά με την δομή του τραγουδιού…!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

    Απάντηση
  4. eurofan
    eurofan says:

    Και μένα από την περιγραφή το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μου έρχεται στο μυαλό. Όσον για τον σκηνοθέτη μήπως είναι κανένας Γιάννης Παπαδάκος ή ο Γιάννης Δημολιτσας ;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *