Ελλάδα: Η πρώτη συνάντηση της Stefania με τα ελληνικά media | Το ρεπορτάζ της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης!

Μετά την πρωινή, πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Stefania στην Ελλάδα και φυσικά στην ΕΡΤ, ήρθε η ώρα της συνάντησης της με τα εγχώρια media.

Η ΕΡΤ πραγματοποίησε αυτή την συνάντηση στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής σήμερα 5/2, αφού αύριο η Stefania θα επιστρέψει στην Ολλανδία, προκειμένου να εμφανιστεί και στα εκεί τηλεοπτικά δίκτυα, καθώς το ενδιαφέρον που δείχνουν είναι μεγάλο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Stefania τις επόμενες ημέρες θα εμφανιστεί σε βραδυνό talk show της Ολλανδίας, το οποίο μάλιστα είναι και από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά πρόγραμματα.

Στην σημερινή συνάντηση φυσικά το Eurovision Fun δεν θα μπορούσε να λείπει. Παρακάτω σας παραθέτουμε μάλιστα φωτογραφικό υλικό:


Τα ολλανδικά media συνεχίζουν να αναφέρονται στην Stefania και στην απόφαση της ΕΡΤ να επιλέξει την νεαρή τραγουδίστρια προκειμένου να την εκπροσωπήσει στην Eurovision 2020. Η ολλανδική δημόσια τηλεόραση φιλοξένησε νέο ρεπορτάζ για την εκπρόσωπο μας:

Η Stefania θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα προκειμένου να κάνει τα γυρίσματα του SUPERG!RL, ώστε στο τέλος του μήνα να παρουσιαστεί και επισήμως στο κοινό, μέσα από την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ με παρουσιαστή τον Μιχάλη Μαρίνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

1 reply
  1. Nikos
    Nikos says:

    Για να λεμε και τα καλα φαινεται πως αν μη τι αλλο επικοινωνιακα ειναι μια εξαιρετικη επιλογη,το ενδιαφερον ειναι μεγαλο.Να λεμε και ενα μπραβο στην ΕΡΤ,οχι μονο να την κραζουμε.Ας ελπισουμε οτι και το τραγουδι θα ειναι καλο,ολα μεχρι στιγμης φαινονται πολυ καλα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *