Ελλάδα: Η Stefania μιλά για το video clip του SUPERG!RL | Η επίσημη ημερομηνία της ανακοίνωσης!(Video)

Λίγες μέρες πριν, η Stefania είχε επιστρέψει στην χώρα μας προκειμένου να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα του video clip για την συμμετοχή μας στην Eurovision 2020, “SUPERG!RL“.

Η τοποθεσία που επιλέχθηκε για τα γυρίσματα του video clip του SUPERG!RL είναι η Μαρίνα του Φλοίσβου. Πρόκειται για μία ανακαινισμένη μαρίνα, στην οποία προσφέρονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για σκάφη αναψυχής και μεγάλες θαλαμηγούς απ’ όλον τον κόσμο.

Επιλέχθηκε μια ανώτερης κλίμακας μαρίνα, που λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές, εξυπηρετώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες των μεγάλων σκαφών αναψυχής. Στο χώρο υπάρχουν διαφόρων ειδών καταστήματα εστίασης, αλλά και χώροι συναυλιών και αναψυχής. Ενώ έχει καταστεί τοπόσημο της νεολαίας και της σύγχρονης εικόνας της χώρας μας.

Σκηνοθέτης του clip της ελληνικής συμμετοχής είναι ο Κώστας Καρύδας, ένας νέος και πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης.

Η ΕΡΤ, σε ρεπορτάζ της, συνάντησε τόσο την Stefania όσο και τον Κώστα Καρύδα στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ.

Η Stefania δήλωσε για ακόμη μία φορά ενθουσιασμένη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό με τον σκηνοθέτη του clip να δηλώνει για την ίδια πως αν και 17 ετών, εργάζεται πολύ σκληρά και σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, το video clip θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά την Κυριακή 1 Μαρτίου μέσα από την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ για τον διαγωνισμό, “EUROVISION αντίστροφη μέτρηση“.

Παρακάτω, δείτε το σχετικό video με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Νιάτα και επαγγελματισμός, είναι πολύ καλός συνδυασμός που έχει η Στεφανία. Αν το τραγούδι είναι καλό και στα μέτρα της (όπως διαβάζουμε) τότε πρέπει να αισιοδοξούμε!!
    Αφού υπάρχει και η σιγουριά της Dream Team τότε θα πάμε περίφημα φέτος σε όλους τους τομείς!!! Σε πρώτη φάση αναμένουμε το βίντεο κλιπ & έπειτα την live ερμηνεία ίσως σε κάποιο Eurovision party ( ; ).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *