Ελλάδα: Στις 6 μμ στο YouTube κανάλι της Stefania το video clip SUPERG!RL!

Όπως έκανε γνωστό πριν από λίγο η Stefania μέσα από τα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης, το video clip του SUPERG!RL θα είναι διαθέσιμο μέσα από το κανάλι της στο YouTube την Κυριακή στις 6 μμ, λίγα λεπτά δηλαδή αφού μεταδοθεί στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή Eurovision Αντίστροφη Μέτρηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you @kostaskarydasfilm for doing a fantastic job with the music video for #SUPERG!RL 🔥❤️🔥 I can’t wait for you all to see it!! Sunday 🇬🇷17:00 on #ERT and 🇳🇱17:00/🇬🇷18:00 on my YouTube channel! #linkinbio #ESC2020 #Eurovision

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_) στις

Σας υπενθυμίζουμε ότι την ίδια ημέρα στις 19.30 λίγη ώρα δηλαδή μετά την πρώτη παρουσίαση του SUPERG!RL στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος μας στον διαγωνισμό, θα βρεθεί ζωντανά στην εκπομπή του RTL, Boulevard, για να μιλήσει για το τραγούδι, αλλά και για να μεταδοθεί για πρώτη φορά στην ολλανδική τηλεόραση.

Η αναμονή λοιπόν τελειώνει, αφού σε λιγότερο από 48ώρες το SUPERG!RL θα κάνει επίσημη πρεμιέρα, ευελπιστώντας να κερδίσει τις καρδιές, αλλά και την προτίμηση των Ευρωπαίων!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Παιδιά πείτε μας τις εντυπώσεις μέχρι τώρα! Από όλα τα τραγούδια που έχουν επιλεχθεί που θα το κατατασατε και φυσικά αν πιστεύετε ότι φέτος θα γυρίσουμε πίσω στις επιτυχίες! Καλή μας επιτυχίαα

    Απάντηση
  2. Kostis
    Kostis says:

    Γιάννη να σε ρωτήσω το τραγούδι αναδεικνύει τις φωνητικές ικανότητες της Στεφανία(οχι μονο στη γέφυρα, γενικά στο τραγούδι) γιατί πχ κάποια τραγούδια του κοτόπουλου δεν φαίνονται αλλά επειδή είναι οι arcade νομίζω ότι κατι έχουν κάνει! Αν μπορείς απάντησε μου.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *