ΕΡΤ: Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η ανακοίνωση του εκπροσώπου μας στην Eurovision 2020 | Διαβάστε το δελτίο τύπου!

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες (2/2), η ΕΡΤ ανακοινώνει επισήμως σήμερα τον εκπρόσωπο της στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21.00.

Με δελτίο τύπου που μας απέστειλε πριν από λίγα μόλις λεπτά, η ΕΡΤ μας ενημερώνει ότι απόψε το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, θα μάθουμε διά στόματος ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης πλέον, τον εκπρόσωπο της χώρας μας στην Eurovision 2020.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της…

Ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ;

Η απάντηση, απόψε το βράδυ, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00.

Μείνετε συντονισμένοι!

Για μία ακόμη φορά οι πληροφορίες του Eurovision Fun επιβεβαιώνονται πανηγυρικά. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν εδώ και το βράδυ στην συχνότητα της ΕΡΤ1, για την επίσημη παρουσίαση της Stefania, ως εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision 2020!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά για την έγκαιρη και έγκυρη δουλειά σας!
    Καλή επιτυχία στην Στεφανία! Τουλάχιστον ας μην προτρέχουμε μεχρι να ανακοινωθεί τι τραγούδι και το δούμε και στις πρόβες τον Μάιο. Σχόλια τύπου ” θα αποκλειστούμε με την μικρή άγνωστη” ” η ΕΡΤ αποφασίζει μόνη της και θα πατήσουμε”” πάλι με την dream team” αλλά και “πάμε για νίκη” “σίγουρα 5αδα κλπ” είναι ανεδαφικά στην παρούσα φάση! Ας έρθει το τραγούδι και οι πρόβες και ο καθένας μπορεί να σχηματίσει ολοκληρωμένα την άποψη του με επιχειρήματα.
    Και πάλι καλη μας επιτυχία!! Δεν χρειάζονται φανατισμοι προς τη μια ή την άλλη γνώμη ( καλή ή κακή θέση) χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό υλικό να κρίνουμε!(τουλάχιστον εμείς οι αναγνώστες γιατί οι συντάκτες μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν όπως αποδεικνύεται ξανά…)
    ΥΓ: Φημολογείται ότι θα μαθευτεί και ο τίτλος του τραγουδιού σήμερα ( “superg!rl’) ισχύει κάτι τέτοιο;

    Απάντηση
  2. Miltos
    Miltos says:

    Παιδιά είναι γεγονός ότι είστε το καλύτερο ενημερωτικό site για τον διαγωνισμό! Αυτο δε χρήζει καμία αμφιβολία! Ελπίζω φέτος να πάμε καλά όπως έχετε πεις και εσείς, φέτος θα είμαστε η εκλπηξη του Ρότερνταμ!

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    ΟΠΟΙΑ πληροφορία για τον διαγωνισμό έχει γραφτεί εδώ, έχει επαληθευτεί 100%!!!
    Εύχομαι να γίνει το ίδιο και με την πρόβλεψή σας για την αποδοχή του τραγουδιού μας!
    Σας ευχαριστούμε!
    Καλή συνέχεια & αναμένουμε ΕΔΩ όλα τα νεότερα!

    Απάντηση
  4. EscGR
    EscGR says:

    Αρχικά και ως μεγαλύτερος fan έχω να σας δώσω συγχαρητήρια όχι μόνο για την εγκυρότητα, αλλά και για την σοβαρότητα που αντιμετωπίζετε όλο αυτό αλλά και ένας που σας διαβάζουμε. Όμορφα άρθρα, σωστά ελληνικά και ειδήσεις έγκυρες και πρώτα από τους άλλους. Φέτος καταλαβαίνω ότι τελικά για πολλούς που σχολιάζουν αρνητικά, αλλά και για άλλα sites το πρόβλημα δεν είναι η Στεφανία αλλά η dream team και όπως γραψαν και άλλοι εδώ βγάζει μάτι πλέον. Πάντως σε άλλες site που τους ρώτησα γιατί δεν γράφετε τίποτα για τον Κοντοπουλο στην Μολδαβία και τη Ρωσία δεν μου ενέκριναν καν το σχολιο. Παιδιά στηρίξτε οσο μπορείτε την συμμετοχή μας γιατί από ότι φαίνεται θα πάμε καλά φέτος και εμείς σας αγαπάμε και σας διαβάζουμε!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *