Εσθονία: Τα στοιχήματα πριν από τον πρώτο ημιτελικό του Eesti Laul 2020!

Ξεκινά απόψε το βράδυ το Eesti Laul, ο εθνικός τελικός της Εσθονίας για την Eurovision 2020. Δώδεκα υποψήφιοι διαγωνίζονται για τα έξι εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό και από εκεί για τον νικητή στο Ρότερνταμ.

Σύμφωνα με τα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό, φαβορί για την πρόκριση δείχνουν οι Rasmus Rändvee, Stefan και Laura. Αμφότεροι φαίνεται ότι θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα και θα τους ξαναδούμε στον τελικό του Eesti Laul στις 29 Φεβρουαρίου.

Οι έξι που θα προκριθούν στον τελικό του Eesti Laul 2020, θα καθοριστούν ύστερα από δύο γύρους ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο και ύστερα από συμψηφισμό της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής και κοινού θα προκριθούν τέσσερα τραγούδια. Ανάμεσα στα οκτώ εναπομείναντα τραγούδια θα υπάρξει εκ νέου ψηφοφορία όπου μόνο το τηλεοπτικό κοινό θα καθορίσει τα δύο τελευταία τραγούδια που θα προκριθούν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό του Eesti Laul 2020 στις 19:30 μέσα από την ιστοσελίδα της εσθονικής δημόσιας τηλεόρασης πατώντας ΕΔΩ.

Πηγή: Eurovisionworld, err.ee
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *