Ιρλανδία: Με την Lesley Roy στο Ρότερνταμ | Πότε θα ακούσουμε το τραγούδι;

Η 33χρονη τραγουδοποιός Lesley Roy θα εκπροσωπήσει την βασίλισσα στην Eurovision 2020 τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Το όνομα της Lesley Roy ήταν ανάμεσα σε αυτά που φημολογούνταν το τελευταίο διάστημα προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Ιρλανδία στον διαγωνισμό, την είδηση όμως επιβεβαιώσε σήμερα η μεγάλης κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας Irish Mirror.

Η Lesley Roy είναι από το Δουβλίνο και έχει γίνει πεισσότερο γνωστή από τραγούδια που έγραψε για άλλους καλλιτέχνες παρά ως ερμηνεύτρια. Η καλλιτεχνική της πορεία ξεκίνησε το 2008, με την κυκλοφορία του δίσκου της Unbeautiful. Έχει γράψει τραγούδια για τους Adam Lambert, Miss Montreal, Medina, Jana Kramer και Marlee Scott.

Σύμφωνα με το σημερινό φύλλο της Irish Mirror, το τραγούδι της Lesley Roy είναι ένα δυναμικό pop κομμάτι και είναι αφιερωμένο στην LGBT κοινότητα. Οι υπεύθυνοι της ιρλανδικής δημόσιας τηλεόρασης θεωρούν ότι φέτος θα ανατραπεί η κακή πορεία της Ιρλανδίας στον διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια.

Σας υπενθυμίζουμε ότι την καλλιτεχνική επιμέλεια της συμμετοχή έχει αναλάβει ο Philly McMahon, ο οποίος έχει μεγάλη πορεία στον χώρο και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην LGBT κοινότητα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Roy Lesley, αλλά και του τραγουδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί παραδοσιακά στο Late Late Show στις 6 Μαρτίου!

Μέχρι τότε ας θυμηθούμε για μία ακόμα φορά τις εφτά νίκες της βασίλισσας του διαγωνισμού, Ιρλανδία:

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *