Ιρλανδία: 5 Μαρτίου τα αποκαλυπτήρια της συμμετοχής της στο Ρότερνταμ!

Στις 5 Μαρτίου θα αποκαλυφθεί η ιρλανδική συμμετοχή στη Eurovision 2020 μετά από ανακοίνωση του RTÉ!

Τα αποκαλυπτήρια του τραγουδιού θα γίνουν στην πρωινή εκπομπή του κρατικού ραδιόφωνου. Ενώ την επόμενη μέρα, στις 6 Μαρτίου, θα έχουμε και την πρώτη ζωντανή παρουσίαση της ιρλανδικής συμμετοχής σε βραδινό talk show του RTÉ One. Το κρατικό ραδιόφωνο, RTÉ 2FM διαδραμάτισε κομβικό ρόλο κατά την επιλογή της ιρλανδικής επιλογής για το Ρότερνταμ, ενώ θα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό και στην προώθηση του τραγουδιού.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της “βασίλισσας” του διαγωνισμού θα επιμεληθεί ο Phillip McMahon. Ενώ, τη χορογραφία στην Ahoy του Ρότερνταμ θα αναλάβει ο Phillip Conaughton. Αμφότεροι προέρχονται από το καλλιτεχνικό γκρουπ ThisIsPop που είναι ιδιαίτερα γνωστό στη χώρα!

Η φετινή συμμετοχή της χώρας σηματοδοτεί την 54η παρουσία της Ιρλανδίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η πολυνίκης του διαγωνισμού προέρχεται από το ιστορικά χειρότερο πλασάρισμά της στο Τελ Αβίβ. Με το “γλυκανάλατο” “22” και τη Sarah McTernan κατέλαβε μόλις τη 16η θέση στο Β’ Ημιτελικό.

Θα επανέλθει, άραγε, μετά από χρόνια στον δρόμο των επιτυχιών η Ιρλανδία ; Η απάντηση στις οθόνες μας σε κάτι περισσότερο από δύο μήνες…..

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για οποιοδήποτε νεότερο σχετικά με την ιρλανδική συμμετοχή στην Ολλανδία!

πηγή: eurovoix.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *