Ισλανδία: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον τελικό του Söngvakeppnin 2020!

Απόψε το βράδυ η Ισλανδία αποφασίζει τον εκπρόσωπο της στην Eurovision 2020 με τον τελικό του Söngvakeppnin 2020. Δύο είναι τα φαβορί για την νίκη, με τις τελευταίες ώρες τους Daði & Gagnamagnið και το τραγούδι Think About Things να αποκτά προβάδισμα.

Οι πέντε υποψήφιοι θα διαγωνιστούν για τις 2 θέσεις του super final. Η ψηφοφορία θα είναι 50-50 επιτροπές και τηλεοπτικό κοινό.  Τα δύο τραγούδια με τις υψηλότερες βαθμολογίες θα προκριθούν στο super final, όπου θα μετρήσει μόνο η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού.

Καλεσμένοι της βραδιάς θα είναι οι περσινοί εκπρόσωποι της χώρας, Hatari, αλλά και οι KEiiNO, oι εκπρόσωποι της Νορβηγίας το 2019.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό στις 21:45 (ώρα Ελλάδας) πατώντας εδώ.

Ποια τραγούδια πιστεύετε θα κερδίσουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό;  Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Ισλανδίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

1 reply
  1. gogos
    gogos says:

    Θεωρώ σίγουρο ότι οι Daði & Gagnamagnið και η Iva θα βρεθούν στον super final. Προσωπικά θέλω να πάει στην Ολλανδία η Iva. Πολύ όμορφο και ιδιαίτερο τραγούδι, αλλά και φωνή!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *