Κωνσταντίνος Χριστοφόρου One Billy Bam Bam | Η δισκογραφική τους επιστροφή!

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συνεργάζεται ξανά με τους ONE, 21 χρόνια μετά την πρώτη τους κυκλοφορία.

Και ποιος δεν έχει χορέψει, αγαπήσει, ακόμα και χωρίσει με τα τραγούδια των ONE, του πιο επιτυχημένου boyband που έχει υπάρξει στην ιστορία της ελληνικής μουσικής σκηνής;

Πέρσι το φθινόπωρο, και με αφορμή τα 20 χρόνια από τη δημιουργία του boyband, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι One ενώθηκαν ξανά επί σκηνής πραγματοποιώντας sold out live εμφανίσεις στο Voodoo κάθε Πέμπτη, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Το ανατρεπτικό και άκρως ατακαδόρικο «Billy Bam Bam», έρχεται από τη Minos EMIa Universal Music Company, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

#StayTuned

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. κωστας
    κωστας says:

    Ναι είναι αυτό που έστειλαν στην ερτ. Μόλις το έχω ακούσει. Η μεγαλύτερη μ@@@@α που έγραψε στην καριέρα του ο χριστοφόρου. είναι τραγικό τραγούδι.

    Απάντηση
  2. Ζώης
    Ζώης says:

    Η πιο σωστή επιλογή που έκανε η ερτ στα χρονικά της είναι ότι ΔΕΝ διάλεξε αυτό το τραγούδι. Ευχαριστούμε ερτ. Είναι ότι πιο χάλια εχω ακούσει σε στίχο και μουσική

    Απάντηση
  3. Παυλίνα
    Παυλίνα says:

    Οτι χειρότερο κυκλοφόρησε στην ελληνική δισκογραφία τα τελευταία 2 χρόνια. Αίσχος ο στίχος. Γλύφει τους πάντες μέςω του στίχου προκειμένου να παίξει το τραγούδι και να προωθηθεί. Μ ‘αυτή την κυκλοφορία έπεσε πολύ χαμηλά ο Χριστοφόρου. Πολύ κρίμα πραγματικά. Δώστε του 20 μέρες για να ξεχαστεί εντελώς. Μην μασάτε με τα likes και τα views όλα αγορασμένα είναι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *