Λιθουανία: Ξένοι κριτές μεταξύ άλλων απόψε στον τελικό του We Go Again 2020!

Σήμερα το βράδυ θα γνωρίζουμε το τραγούδι και τον εκπρόσωπο της Λιθουανίας στην Eurovision 2020, αφού ολοκληρώνεται ο εθνικός τελικός της χώρας, We Go Again 2020! Η δημόσια τηλεόραση της χώρας ανακοίνωσε ότι τα μέλη της κριτικής επιτροπής που θα ψηφίσουν στον τελικό, θα είναι διαφορετικά από αυτά που ήταν στους ημιτελικους και προκριματικούς, ενώ θα υπάρχουν και ξένοι κριτές.

Ξένοι κριτές στο We Go Again 2020

Η κριτική επιτροπή στο We Go Again 2020 έχει μεγάλη ισχύ, αφού δεν καθορίζει μόνο το 50% των αποτελέσμάτων, αλλά υπερισχύει και σε περίπτωση ισοψηφίας. Η κατάταξη των αποτελεσμάτων του κοινού θα δοθούν στην κλίμακα Eurovision (12,10, 8 κλπ) και το ίδιο θα συμβεί και στην κατάταξη των αποτελεσμάτων της κριτικής επιτροπής (12,10,8 κλπ). Στην συνέχεια θα προστεθούν και αυτός με το μεγαλύτερο άθροισμα θα στεφθεί νικητής, θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 5.000 Ευρώ και θα εκπροσωπήσει την Λιθουανία στην Eurovision 2020.

Όπως αναφέρει η λιθουανική δημόσια τηλεόραση, τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεσμεύονται να κρίνουν αντικειμενικά, ενώ τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια του σόου.

Τα υποψήφια τραγούδια

Οκτώ τραγούδια θα διεκδικήσουν τη νίκη. Αυτά είναι:

  1. Aistė Pilvelytė – “Unbreakable”
  2. Rūta Loop – “We Came from the Sun”
  3. KaYra – “Alligator”
  4. Monika Marija – “If I Leave”
  5. Meandi – “DRIP”
  6. The Roop – “On Fire”
  7.  The Backs – “Fully”
  8. Moniqué – “Make Me Human”

Όπως όλα δείχουν ο τελικός του We Go Again 2020 θα είναι μια κούρσα για… τέσσερις αφού τα αποτελέσματα των δύο ημιτελικών γύρων μπέρδεψαν παρά ξεκαθάρισαν το τοπίο. Monika MarijaThe RoopAistė Pilvelytė και Moniqué θα “παλέψουν” για τη πρωτιά.

Καλεσμένη της βραδιάς θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της  Λετονίας, Samanta Tina η οποία θα ερμηνεύσει τη συμμετοχή της “Still Breathing”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο τελικό του We Go Again 2020 στις 21:00 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Λιθουανίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Πηγή: LRT

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *