Νορβηγία: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον τελικό του MGP 2020!

Απόψε το βράδυ ολοκληρώνεται το MGP 2020, ο εθνικός τελικός της Νορβηγίας, που φέτος είχε έντονο ενδιαφέρον. Μετά από πολλά χρόνια ο μεγάλος τελικός του MGP δε θα πραγματοποιηθεί στη πρωτεύουσα της χώρας το Όσλο αλλά θα λάβει μέρος στη πόλη ΤρόντχαϊμΣύμφωνα με τα στοιχήματα έχουμε ένα μεγάλο φαβορί για την νίκη απόψε και την εκπροσώπηση της Νορβηγίας στο Ρότερνταμ, χωρίς φυσικά πάντα να αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας έκπληξης.

Η Ulrikke Brandstorp με το Attention, είναι με διαφορά το μεγάλο φαβορί για την νίκη, σε έναν εθνικό τελικό που τα αποτελέσματα καθορίζονται αποκλειστικά από το τηλεοπτικό κοινό. Ακολουθούν σε μικρές αποστάσεις μεταξύ τους, αλλά σε μεγάλη απόσταση από την Ulrikkle οι Rein Alexander, Raylee και Didrik & Emil.

Πως θα προκύψει ο νικητής;

Φέτος, ο νικητής του MGP 2020 θα προκύψει αποκλειστικά από το κοινό. H διαδικασία της ψηφοφορίας θα αποτελείται από 3 στάδια:

  • Αρχικά, έπειτα από την live εμφάνιση και των 10 φιναλίστ, θα ανοίξει η διαδικτυακή πλατφόρμα και κάθε χρήστης θα έχει στην διάθεση του τρεις ψήφους έτσι ώστε να τις δώσει στον ή στους καλλιτέχνες που επιθυμεί. Έπειτα από την διαδικασία αυτή, θα προκύψουν οι 4 που θα προκριθούν στον δεύτερο γύρο
  • Χωρίς να εμφανίζονται ξανά στην σκηνή, οι 4 εναπομείναντες θα δοθούν ξανά στην διάθεση του κοινού, έπειτα από ένα recap των εμφανίσεων τους, προκειμένου ο κόσμος να ψηφίσει ξανά και να προκύψουν οι 2 super finalists που θα δώσουν την μάχη για το Ρότερνταμ
  • Στο τελικό στάδιο, οι 2 καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν εκ νέου την συμμετοχή τους με το τηλεοπτικό κοινό να διαθέτει ξανά, και για τρίτη φορά, τρεις ψήφους έτσι ώστε να τις μοιράσει όπως επιθυμεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε κάθε γύρο η ψηφοφορία θα ξεκινάει από την αρχή και ο κόσμος θα έχει στην διάθεση του εκ νέου τις τρεις ψήφους ασχέτως αν τις χρησιμοποίησε σε προηγούμενο στάδιο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο τελικό του MGP 2020 στις 20:50 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Ποιός θα θέλατε να είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της Νορβηγίας;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *