Ουκρανία: Ακούστε τα τραγούδια του Vidbir 2020!

Κυκλοφόρησαν και τα 16 τραγούδια του φετινού Vidbir, του εθνικού τελικού της Ουκρανίας για την Eurovision 2020. Πριν λίγο καιρό είχε δημοσιευθεί ο διαχωρισμός των τραγουδιών στους 2 ημιτελικούς.  Από κάθε ημιτελικό, στον τελικό θα προκριθούν τα τέσσερα τραγούδια με την μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία από την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό, σε αναλογία 50-50%.

Πρώτος ημιτελικός (8  Φεβρουαρίου):

  1. [О] – “Tam, kudy ya ydu
  2. Jerry Heil – “Vegan
  3. Katya Chilly – “Pich
  4. Krutь – “99
  5. Go-A – “Solovey
  6. Cloudless – “Drown Me Down
  7. Gio – “Feeling So Lost
  8. Assol – “Save It

Δεύτερος ημιτελικός (15 Φεβρουαρίου):

  1. Moonzoo feat. F.M.F. Sure – “Maze
  2. Fo Sho – “Blck Sqr
  3. Elina Ivashchenko – “Get Up
  4. Oleksandr Poriadynskyi – “Savior
  5. Garna – “Who We Are?
  6. Khayat – “Call for Love
  7. David Axelrod – “Horizon
  8. Tvorchi – “Bonfire

Ο τελικός του Vidbir 2020 θα λάβει χώρα στις 22 Φεβρουαρίου, με τον νικητή να καθορίζεται επίσης από τις ψήφους του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Vitaliy Drozdov, Tina Karol και ο Andrey Danilko (Verka Serduchka). Παρουσιαστής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο Sergey Pritula.

Οι κανονισμοί του Vidbir φέτος άλλαξαν, προκειμένου να μην έχουμε τα δράματα της περσινής χρονιάς. Οι υποψήφιοι που λαμβάνουν μέρος, πρέπει να μην έχουν εμφανισθεί στην Ρωσία μετά την έναρξη του πολέμου στην Κριμαία το 2014 και να μην έχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις στο μέλλον. Επιπροσθέτως, δεν πρέπει να έχουν μεταβεί στην Κριμαία τα τελευταία πέντε χρόνια (μετά δηλαδή την de facto προσάρτηση της στην Ρωσία), χωρίς να έχουν λάβει την απαραίτητη έγκριση από τις ουκρανικές αρχές.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. vangelis vt
    vangelis vt says:

    Χαμηλότερο το επίπεδο από άλλες χρονιές αλλά ο Khayat τα σπάει. Καλοί και οι Go-a αλλά δεν τους βλέπω να έχουν μεγάλη τύχη (σαν τις πολωνέζες πέρσι).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *