Ουκρανία: Στη γλώσσα τους θα διατηρήσουν το “Solovey” οι Go_A!

Μόλις χθες (25/2) επισημοποιήθηκε ότι οι Go_A θα εκπροσωπήσουν την Ουκρανία στην Eurovision 2020, αφού υπέγραψαν σε ειδική συνέντευξη τύπου το σχετικό συμβόλαιο, σε ειδική συνέντευξη τύπου που παρέθεσε η δημόσια τηλεόραση της χώρας!

Όπως ίσως θα θυμάστε πέρσι η Maruv παρά την νίκη της στο Vidbir δεν υπέγραψε το εν λόγω συμβόλαιο, για διάφορους λόγους διαφωνίας της με την ουκρανική δημόσια ραδιοτηλεόραση, με αποτέλεσμα η Ουκρανία μετά από ένα γαϊτανάκι άστοχων ενεργειών να αποσύρει την συμμετοχή της από τον διαγωνισμό.

Φέτος, τα πράγματα κύλησαν ομαλότερο και από εχθες οι Go_A και επισήμως είναι οι εκπρόσωποι της Ουκρανίας στην Eurovision 2020. Ο γενικός διευθυντής μάλιστα της δημόσιας τηλεόρασης, Zurab Alasania, εξασφάλισε για τους Go_A χρηματοδότηση για την σκηνική εμφάνιση τους στην σκηνή του Ρότερνταμ, αλλά και για την μεταφορά και διαμονή της 12μελούς αποστολής.

Το συγκρότημα πάντως σκοπεύει να διατηρήσει τον ουκρανικό στίχο και στην Eurovision, αφού εξ αρχής αυτός ήταν ο στόχος τους, να ερμηνεύσουν ένα καθαρόαιμο ουκρανικό τραγούδι στην σκηνή του διαγωνισμού.

Στην συνέντευξη τύπου οι Go_A αποκάλυψαν ότι ετοιμάζονταν για την Eurovision εφτά ολόκληρα χρόνια με αποκλειστικό γνώμονα να εκπροσωπήσουν την πατρίδα τους στο διαγωνισμό με ένα παραδοσιακό ουκρανικό τραγούδι.

https://www.youtube.com/watch?v=zNetXPSld50

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ουκρανική συμμετοχή στην Eurovision 2020

Πηγή: Wiwibloggs

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *