Ουκρανία: Τα αποτελέσματα του Δεύτερου Ημιτελικού του Vidbir 2020!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο δεύτερος ημιτελικός του Vidbir 2020, της διαδικασίας μέσω της οποίας η Ουκρανία καλείται να επιλέξει την συμμετοχή της στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Νικητης του δεύτερου ημιτελικού αναδείχθηκε το δίδυμο Tvorchi με το Bonfire, ενώ την δεύτερη και τρίτη θέση κατέκτησαν ο Khayat και ο David Alexrod αντίστοιχα.

  1. Moonzoo feat. F.M.F. Sure – “Maze
  2. Fo Sho – “Blck Sqr
  3. Elina Ivashchenko – “Get Up
  4. Oleksandr Poriadynskyi – “Savior
  5. Garna – “Who We Are?
  6. Khayat – “Call for Love
  7. David Axelrod – “Horizon
  8. Tvorchi – “Bonfire

Guest της σημερινής βραδιάς ήταν και ο εκπρόσωπος της Τσεχίας στην Eurovision 2020, Benny Cristo, με το τραγούδι Kemama.

Δικαίωμα ψήφου είχαν τόσο το τηλεοπτικό κοινό, όσο και η κριτική επιτροπή με αναλογία 50%-50%. Οι τρεις νικητές του αποψινού ημιτελικού, θα έρθουν αντιμέτωποι με τους τρεις νικητές του πρώτου ημιτελικού:

  1. Jerry Heil – “Vegan
  2. Krutь – “99
  3. Go-A – “Solovey

Ο Μεγάλος Τελικός του Vidbir 2020 θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου σε απευθείας μετάδοση από το Palace of Culture KPI, το Μέγαρο Μουσικής Κιέβου, ενώ παρουσιαστής θα είναι για ακόμη μία βραδιά ο Sergey Pritula.

Ποια συμμετοχή πιστεύετε θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας; 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *