Πολωνία: Απόψε ο Δεύτερος Ημιτελικός του Szansa na Sukces 2020

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται η μετάδοση του Δεύτερου Ημιτελικού του Szansa na Sukces 2020, της διαδικασίας μέσω της οποίας η Πολωνία καλείται να επιλέξει την συμμετοχή της χώρας στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

Οι σημερινοί καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν για το εισιτήριο του μεγάλου τελικού είναι οι εξής:

  1. Damian Kulej
  2. Paulina Czapla
  3. Weronika Curyło
  4. Stashka
  5. Saszan
  6. Alicja Szemplińska
  7. Aleksandra Nykiel

Από τους επτά καλλιτέχνες, μόνο ένας θα στεφθεί νικητής από την αποκλειστική ψήφο της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από προηγούμενους εκπροσώπους της Πολωνίας στην Eurovision:

  • Michał Szpak (2016, 8η θέση)
  • Cleo (2014, 14η θέση)
  • Gromee (2018, 14η θέση στον ημιτελικό)

Στο σημερινό επεισόδιο, οι καλλιτέχνες καλούνται να ερμηνεύσουν επιτυχίες της Eurovision. Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο Artur Orzech.

Ο νικητής της σημερινής εκπομπής, θα έρθει αντιμέτωπος με τους νικητές των δύο άλλων ημιτελικών, ενώ η κριτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να επιλέξει ακόμη ένα καλλιτέχνη ο οποίος προηγουμένως δεν κατάφερε να κερδίσει τον ημιτελικό. Νικήτρια του πρώτου ημιτελικού στέφθηκε η Kasia Dereń.

Οι τρεις ημιτελικοί είναι μαγνητοσκοπημένοι, ενώ ο μεγάλος τελικός της 23ης Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί ζωντανά, όπου το κοινό θα έχει δικαίωμα ψήφου.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Szansa na Sukces 2020 θα ξεκινήσει στις 16:15 (ώρα Ελλάδας) και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε πατώντας εδώ.

Ποιος θα θέλατε να εκπροσωπήσει την Πολωνία στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Πολωνίας στον διαγωνισμό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *