Ρουμανία: Ο Mihai Traistariu επιτίθεται στην δημόσια τηλεόραση της χώρας για την επιλογή της Roxen!

Προφανώς και δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την επιλογή της Roxen από την δημόσια τηλεόραση της Ρουμανίας και τη Global Records, προκειμένου η τελευταία να εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2020. Με δηλώσεις του ο Mihai Traistariu, επιτίθεται τόσο κατά της TVR, όσο και κατά της ίδια της Roxen, θεωρώντας την ακατάλληλη για τον διαγωνισμό.

O Mihai μετά την τέταρτη θέση του στην Eurovision 2006, με το Tornero, ουδέποτε έπαψε να προσπαθεί να βρεθεί ξανά στην σκηνή του διαγωνισμού, λαμβάνοντας μέρος συχνά πυκνά στον ρουμανικό εθνικό τελικό, χωρίς όμως ποτέ να καταφέρει να κερδίσει.

Φέτος, όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο άρθρο μας, είχε ετοιμάσει το τραγούδι, Sorries are never enough, θεωρώντας πως και το 2020 η χώρα του θα πραγματοποιούσε το γνωστό Selectia Nationala, μέσω του οποίου κάθε χρόνο επιλέγεται η συμμετοχή της Ρουμανίας στην Eurovision.

Η συνεργασία όμως της TVR με την Global Records και η εσωτερική επιλογή της Roxen ανέτρεψε τα σχέδια του και έτσι, έστειλε το τραγούδι του στο Αζερμπαιτζάν και τον Άγιο Μαρίνο, ελπίζοντας να επιλεγεί σε μία από τις δύο αυτές χώρες.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση ότι η Roxen θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία στην Eurovision 2020, ο Mihai Traistariu στην εκπομπή Antenna Stars ,είπε:

Είναι τεράστιο ρίσκο να στέλνουν ένα παιδί που δεν είναι ακόμη έτοιμο, το οποίο είναι κυριολεκτικά νεοσύλλεκτος,  δεν έχει δώσει σχεδόν καθόλου συναυλίες ή εμπειρία πίσω από την πλάτη του. Μπορεί να έχει εμφανισθεί σε τρεις εκπομπές και να έχει ένα hit στο ραδιόφωνο, αλλά είναι άπειρo. 

Έχω πει πολλές φορές, στείλτε έμπειρους καλλιτέχνες στην Eurovision, όχι μερικά τυχαία παιδιά. Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός πειραματίζεται τώρα. Πραγματοποιούν ένα πείραμα με μια κοπέλα που μόλις ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες. Έχει κυκλοφορήσει ένα τραγούδι, δεν έχει ιδέα τι σημαίνει ανταγωνισμός.

Mihai Traistariu, για Roxen.

Παρακάτω ακούστε το τραγούδι που είχε ετοιμάσει ο Mihai Traistariu για την Eurovision 2020:

Θα είχε τύχη στον διαγωνισμό; Συμφωνείτε με τις αιτιάσεις του για την επιλογή της Roxen;

Πηγή: Wiwibloggs

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *