Σερβία: Απόψε ο Α Ημιτελικός του Beovizija 2020!

Ξεκινά απόψε στη Σερβία, το Beovizija 2020, η 10η εκδοχή του θεσμού αυτού για την επιλογή της συμμετοχής της χώρας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ο διαγωνισμός θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς που θα διεξαχθούν στις 28 και 29 Φεβρουαρίου και τον τελικό που θα διεξαχθεί στη 1 Μαρτίου.

Το show θα λάβει χώρα στο Studio 8 του RTS στο Βελιγράδι και θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδος. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι  οι Dragana Kosjerina, Jovan Radomir, Kristina Radenković και Stefan Popovi.

Φέτος στην δημόσια τηλεόραση της χώρας υποβλήθηκαν 90 συμμετοχές. Μια ειδική κριτική επιτροπή έκρινε τις καλύτερες μειώνοντας τον αριθμό σε 24. 

Στον αποψινό Α Ημιτελικό θα παρακολουθήσουμε τους πρώτους 12 καλλιτέχνες  να διαγωνίζονται για τα 6 εισιτήρια που θα οδηγήσουν στον μεγάλο Τελικό στη 1 Μαρτίου:

  1. EJO – Trag”
  2. Milica Mišić – “Kiša”
  3. Ivan Kurtić feat. Mistik Cell – “Sabajle”
  4. Thea Devy – “Sudnji dan”
  5. Karizma – “Ona me zna”
  6. Andrija Jo – “Oči meduze”
  7. Sanja Bogosavljević – “Ne puštam”
  8. Marko Marković – “Kolači”
  9. Srđan Lazić – “Duša i telo”
  10. Neda Ukraden – “Bomba”
  11. Amvon duo i Bilja – “Raj”
  12. Igor Simić – “Ples za rastanak”

Ο νικητής του Beovizija 2020, θα καθοριστεί με την ίδια μέθοδο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από εμπειρογνώμονες μουσικής θα καθορίσει το 50% των αποτελεσμάτων, ενώ το σερβικό κοινό θα μπορέσει να ψηφίσει και αυτό για το αγαπημένο του τραγούδι.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Πρώτο Ημιτελικό του Beovizija 2020 στις 22:00 Ελλάδος εδώ.

Ποιες συμμετοχές πιστεύετε θα περάσουν στον μεγάλο τελικό; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Σερβίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *