Σλοβενία: Ακούστε μονόλεπτα αποσπάσματα των τραγουδιών του EMA 2020!

Πριν από δύο εβδομάδες, η RTVSLO μας έδωσε σύντομα αποσπάσματα από τα 12 τραγούδια που συμμετέχουν στο EMA 2020, τον εθνικό τελικό της Σλοβενίας για την Eurovision 2020. Σήμερα, μεγαλύτερα αποσπάσματα από τα τραγούδια μεταφορτώθηκαν στο YouTube.

Κάντε κλικ στο όνομα του τραγουδιού για να ακούσετε το απόσπασμα.

 1. Simon Vadnjal – Nisi Sam
 2. Saška –Še kar lovim tvoj nasmeh
 3. Gaja Prestor –Verjamem vase
 4. Ana Soklič – Voda
 5. INMATE – The Salt
 6. Manca Berlec – Večnost
 7. Tinkara Kovač –Forever
 8. Božidar Wolfand – Wolf – Maybe Someday
 9. Parvani Violet – Cupid
 10. Klara Jazbec – Stop the World
 11. Imset – Femme Fatale
 12. Lina Kuduzović – Man Like U

Ανάμεσα στους υποψηφίους ξεχωρίζουν η Tinkara Kovač, που εκπροσώπησε τη Σλοβενία ​​το 2014 στην Κοπεγχάγη της Δανίας θα προσπαθήσει να βρεθεί ξανά στην σκηνή της Eurovision το 2020. Στην προηγούμενη συμμετοχή της στον διαγωνισμό κατέλαβε την 25η θέση, με το τραγούδι Round And Round . Αυτή τη φορά θα τραγουδήσει το Forever. Επίσης, η Lina Kuduzović ήταν η τελευταία εκπρόσωπος της Σλοβενίας στην Junior Eurovision 2015, καταλαμβάνοντας μάλιστα την τρίτη θέση, με το τραγούδι Prva Ljubezen.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Μια κριτική επιτροπή τριών ατόμων θα επιλέξει δύο διαγωνιζόμενους για να προχωρήσουν στον superfinal. To κοινό στην συνέχεια θα αποφασίσει ποιος από τους δύο σούπερ φιναλίστ θα κερδίσει το εισιτήριο για το Ρότερνταμ.

2 ΣΧΟΛΙΑ
 1. Κωνσταντίνος
  Κωνσταντίνος says:

  Φέρτε πίσω το αδικημένο-για εμένα- Sebi!
  Νομίζω ότι η Σλοβενία θα δυσκολευτεί κάπως φέτος δεδομένου ότι βρίσκεται και στον πρώτο δύσκολο ημιτελικό. Κανένα μονολεπτο απόσπασμα δεν μου φάνηκε ενδιαφέρον.

  Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.