Σουηδία: Ο Jan Johansen στην θέση του Thorsten Flinck στο Melodifestivalen 2020!

Μετά τον αποκλεισμό του Thorsten Flinck από τον δεύτερο ημιτελικό του Melodifestivalen 2020, η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας χωρίς να χάσει καθόλου χρόνου βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του. Πρόκειται για τον Jan Johansen που εκπροσώπησε ήταν ο νικητής του Melodifestivalen 1995 και εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό την ίδια χρονιά.

Με την συμμετοχή ενός πρώην νικητή του Melodifestivalen, οι παραγωγοί του σόου θεωρούν ότι εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο Jan Johansen εκπροσώπησε την Σουηδία το 1995 με το τραγούδι  Se på mig, που κατέλαβε την τρίτη θέση με 100 βαθμούς!

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Thorsten Flinck αποκλείστηκε από το Melodifestivalen 2020, εξαιτίας εκκρεμούς ποινικής υπόθεσης που υπάρχει εναντίον του.

Το Melodifestivalen επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες το βράδυ του Σαββάτου, με τον πρώτο ημιτελικό, ζωντανά από το Saab Arena στο Λινσέπινγκ.

Οι Robin BengtssonMamas κέρδισαν το απευθείας εισιτήριο για τον τελικό, ενώ οι Malou Prytz & Felix Sandman προχώρησαν στον γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας.

Για όσα συνέβησαν στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό, μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό μας άρθρο.

Η αναζήτηση του Σουηδού εκπροσώπου στην Eurovision 2020 συνεχίζεται το ερχόμενο Σάββατο 7/2, με τον δεύτερο ημιτελικό του Melodifestivalen 2020, από το Γκέτενμποργκ.

Πηγή: Aftonbladet
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *