Σουηδία: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον δεύτερο ημιτελικό του Melodifestivalen 2020!

Συνεχίζεται σήμερα στο  Scandinavium του Γκέτεμποργκ η διαδικασία για την επιλογή της σουηδικής συμμετοχής στην Eurovision 2020, Melodifestivalen. Τα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό, δίνουν ένα ξεκάθαρο φαβορί για την απευθείας πρόκριση, και δύο τραγούδια να παλεύον για την δεύτερη θέση που οδηγεί αυτομάτως στον τελικό της 7ης Μαρτίου, στην Στοκχόλμη. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων η Anna Bergendahl με το Kingdom Come θεωρείται σχεδόν σίγουρη για μία εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στον τελικό του Melodifestivalen 2020.

Αυτό που δεν φαίνεται ξεκάθαρα είναι ποιος θα της κάνει παρέα, αφού τόσο οι Mendez feat. Alvaro Estrella με το “Vamos Amigos”, όσο και ο Paul Rey με το “Talking In My Sleep”, ακολουθούν έχοντας σχεδόν τις ίδιες αποδόσεις.

Η Dotter είναι στην τέταρτη θέση και πιθανότατα θα κερδίσει το εισιτήριο για το Andra Chansen στην Stiga Sports Arena στην Εσκίλστουνα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen  ζωντανά απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδας  από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας ΕΔΩ .

Ποια δύο τραγούδια πιστεύετε θα πάρουν την απευθείας πρόκριση για τον τελικό της 7ης Μαρτίου;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *