Σουηδία: Anna Bergendahl, Hanna Ferm και Dotter με ίδιες αποδόσεις στην κορυφή των στοιχημάτων!

Το πιο ενδιαφέρον και το πιο απρόβλεπτο Melodifestivalen των τελευταίων ετών πραγματοποιείται φέτος στην Σουηδία. Μπορεί άνδρες καλλιτέχνες να κερδίζουν την σουηδική εθνική επιλογή τα τελευταία πέντε χρόνια, φέτος όμως η υπόθεση φαίνεται ότι είναι καθαρά γένους θηλυκού. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι Anna Bergendahl, Hanna Ferm και Dotter βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα των στοιχημάτων με σχεδόν ίδιες αποδόσεις, κάνοντας την όποια πρόβλεψη για τον τελικό νικητή αδύνατη.

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε συνήθως, όπου ο πρώτος ημιτελικός παραδοσιακά είχε τα δυνατότερα τραγούδια, φέτος είχαμε την ανατροπή, αφού οι δύο νικήτριες του δεύτερου ημιτελικού εντυπωσίασαν και ανέβασαν θεαματικά τις αποδόσεις τους για την νίκη.

Η Anna Bergendahl που κρατάει το αρνητικό ρεκόρ, ως η μοναδική εκπρόσωπος της Σουηδίας που αποκλείστηκε σε ημιτελικό της Eurovision, μετά την περσινή πετυχημένη παρουσία της στον τελικό του Melodifestivalen, επέστρεψε ακόμα πιο δυνατή και όπως λέει και ένας στίχος του τραγουδιού της, αυτή την φορά ίσως και να κερδίσει. Πριν ξεκινήσει το Melodifestivalen βρισκόταν στην όγδοη θέση για την νίκη και αυτή την στιγμή μετά την εντυπωσιακή ερμηνεία και παρουσίαση του τραγουδιού της, Kingdom Come, στον δεύτερο ημιτελικό, είναι στην κορυφή.

Αντίστοιχη πορεία στα στοιχήματα και για την Dotter. Ξεκίνησε εκτός δεκάδας και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση των στοιχημάτων, σχεδόν με τις ίδιες αποδόσεις της Anna Bergendahl και της Hanna Ferm, που προπορεύονται οριακά. Μπορεί στην προηγούμενη συμμετοχή της να μην κατάφερε να προκριθεί καν στον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας, αυτή τη φορά όμως με το Bulletproof, βρίσκεται στον τελικό με πολλές αξιώσεις!

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες δύο, η Hanna Ferm δεν έχει έχει παρουσιάσει ακόμα την συμμετοχή της αφού βρίσκεται στον τέταρτο ημιτελικό. Ήταν μεγάλο φαβορί από την αρχή. Ξεκίνησε στην δεύτερη θέση των στοιχημάτων, πίσω από τον Felix Sandman, που είδε τις αποδόσεις του και τις πιθανότητες του για νίκη να εξατμίζονται, μετά τα αποτελέσματα του πρώτου ημιτελικού. Πέρασε στην κορυφή για μία εβδομάδα, για να βρεθεί ξανά στην δεύτερη θέση, μετά τον δεύτερο ημιτελικό και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των Anna Bergendahl και Dotter. Το αν καταφέρει να μείνει ανάμεσα στα φαβορί θα φανεί την επόμενη εβδομάδα, αφού αυτός ο ημιτελικός δεν έφερε ανατροπές στην κορυφή των στοιχημάτων.

 

Τελευταία γυναίκα νικήτρια του Melodifestivalen ήταν η Sanna Nielsen με το Undo, που έφερε και την τρίτη θέση ακολούθως στον διαγωνισμό της Eurovision το 2014:

Πηγή: Eurovisionworld
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *