Στοιχήματα: Για πρώτη φορά στην ιστορία της πρώτη η Λιθουανία!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού η Λιθουανία πέρασε πρώτη στον πίνακα των στοιχημάτων, ξεπερνώντας την Ιταλία που τους προηγούμενους μήνες βρισκόταν στην κορυφή!

Οι The Roop με το On Fire έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του ευρωπαικού κοινού και αυτό που αναμέναμε τόσες ημέρες πριν λίγα λεπτά πραγματοποιήθηκε.

Νέο μεγάλο φαβορί λοιπόν η Λιθουανία! Στην δεύτερη θέση η Ιταλία, τρίτη η Σουηδία, τέταρτη έπεσε η Ρουμανία και πέμπτη η Ρωσία. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 19η θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAUxuuu1w8

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    η Λιθουανία φλερτάρει σίγουρα με την καλύτερη της θέση στον διαγωνισμό και ενδεχομένως (αναμένουμε ακόμα 30 συμμετοχες μη ξεχνιόμαστε) να την δούμε να πετυχαίνει και την πρώτη της νίκη!
    Το on fire νομίζω ότι για την ώρα είναι το μόνο που έχει σχεδόν καθολική αποδοχή και όλα τα φόντα να βρεθεί πολύ ψηλά (ακόμα και να κερδίσει). Θα το χαρακτήριζα περίπτωση “toy”. Μένει να δούμε αν πετύχει την νίκη όπως εκείνο.
    Καλή επιτυχία στην Λιθουανία που μέσα σε 3 χρόνια έχει στείλει δύο διαμαντακια (για το μουσικό μου γούστο βέβαια) το φετινό ‘on fire” και το αγαπημένο “when we’re young”!

    Απάντηση
  2. Jørgen
    Jørgen says:

    Ειναι σχεδον σιγουρο πιστευω πως λογο της φημης (Αξια βεβαια) που θα εχει παρει μεχρι τον μαϊο θα ειναι στο τοπ 10 του televoting….. ωστοσο σε αυτους που θα το δουν πρωτη φορα φεν πιστευω πως θα τους κανει αμεσως το κλικ για να το ψηφισουν οπωτε πρωτια στο televoting ειναι δυσκολο να προβλεπουμε απο τωρα….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *