Στοιχήματα: Πόσο επηρέασαν τις αποδόσεις της Ελλάδας η ανακοίνωση της Stefania;

Μια εβδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου σας ενημερώσαμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην 20η θέση των πίνακα των στοιχημάτων με την Ιταλία να βρίσκεται στην κορυφή. Πόσο επηρέασαν τις αποδόσεις της χώρας μας όμως η χθεσινή ανακοίνωση της Stefania;

Την εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε την ανακοίνωση δύο τραγουδιών (Ισπανία, Τσεχία), αλλά και την επίσημη ανακοίνωση της Stefania ως εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision 2020.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Τσεχία βρισκόνταν στην 10η θέση, η Ισπανία στην 15η και η Ελλάδα στην 20η. Ας δούμε πως έχουν διαμορφωθεί τώρα (4/2, 18.30) οι αποδόσεις των στοιχημάτων:

Ακλόνητη στην κορυφή η Ιταλία, με την Ρωσία, την Σουηδία και την Νορβηγία να ακολουθεί. Μεγάλη χαμένη η Τσεχία, η οποία έχασε εφτά θέσεις μετά την επιλογή του τραγουδιού της, αλλά και η Ισπανία που έπεσε στην 20η πλέον θέση.

Αντιθέτως η Ελλάδα κέρδισε πέντε θέσεις, φθάνοντας στην 15η μετά την χθεσινή ανακοίνωση. Η επιλογή της Stefania, με την έμπειρη ομάδα που την συνοδεύει φαίνεται ότι γεννάει προσδοκίες, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τις εταιρείες στοιχημάτων.

Η Κύπρος επίσης σημείωσε σημαντική άνοδο και έτσι από την 29η θέση της προηγούμενης εβδομάδας, βρίσκεται τώρα στην 25η!

Τα παραπάνω στοιχήματα αναμένεται να διαφοροποιηθούν πολύ τις επόμενες ημέρες, αφού θα έχουμε “βροχή” από ανακοινώσεις καλλιτεχνών και τραγουδιών.

Πηγή: Eurovisionworld

5 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *