Αλβανία: Η Arilena Ara δηλώνει ότι στην σκηνή του Ahoy θα τραγουδά τόσο από το έδαφος όσο και από τον αέρα!

Η Arilena Ara επέστρεψε από τις ΗΠΑ όπου βρέθηκε για το απαραίτητο revamp της συμμετοχής της, το οποίο παραδοσιακά θα το ακούσουμε μαζί με το video clip. Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Αλβανία, η Arilena έδωσε κάποιες πληροφορίες τόσο για την νέα εκδοχή του τραγουδιού της, όσο και για την σκηνική εμφάνιση της, τον Μάιο στην Ahoy Arena.

Πληροφορίες για την σκηνική εμφάνιση της Arilena

Αρχικά επιβεβαίωσε τα όσα ανέφεραν το προηγούμενο χρονικό διάστημα τα αλβανικά μίντια, για τo revamp του Shaj. Η τελική εκδοχή είναι άκρως ραδιοφωνική χωρίς όμως να χάνει την ταυτότητα που είχε εξ αρχής το τραγούδι. Τέλος, τονίστηκε πως το revamp του Shaj θα είναι κυρίως στην αγγλική γλώσσα, όπως ακριβώς ήταν η αρχική εκδοχή που είχε λάβει η Arilena πριν το FiK58.

Αυτό όμως που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τα όσα δήλωσε για την σκηνική της εμφάνιση:

Στην Eurovision δεν θα τραγουδώ μόνο από το έδαφος, αλλά και στον αέρα!

Arilena Ara

Ποια είναι η Arilena Ara;

Η Arilena Ara, έγινε γνωστή μέσα από το διαγωνισμό τραγουδιού για παιδιά «Little Genius», όπου πήρε την 3η θέση. Αργότερα, συμμετείχε στη δεύτερη εκδοχή του μουσικού διαγωνισμού, The X-Factor, τη σεζόν 2012-2013. Από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε κοινό και επιτροπή, με την Arilena να καταφέρνει τελικά να στεφθεί μεγάλη νικήτρια του σόου.

Από εκείνη τη στιγμή η καριέρα της εκτοξεύτηκε. Η μία επιτυχία διαδέχονταν την άλλη με τη φήμη της να εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες, όπως τη Ρουμανία και τη Ρωσία, όπου το τραγούδι της Nëntori, κατέκτησε τα charts. Επιπλέον, το Nentori κυκλοφόρησε  και στην Ελλάδα από την 314 Records και υπήρξε τεράστια επιτυχία καθώς βρέθηκε στην πρώτη θέση του ελληνικού Shazam chart. Τέλος, αποτελεί μία εκ των τριών κριτών στον τηλεοπτικό μουσικό Διαγωνισμό The Voice Kids Albania.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στην Eurovision 2020, υπογράφουν οι ίδιοι δημιουργοί με το Proud της Tamara, που εκπροσώπησε την Βόρεια Μακεδονία, κερδίζοντας την βαθμολογία των κριτικών επιτροπών στην Eurovision 2019.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *