Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την Τελετή Έναρξης του Τελικού!

Ο επικεφαλής του show του τελικού της Eurovision 2020, αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για τον φετινό διαγωνισμό στο Ρότερνταμ.

Μιλώντας στο ολλανδικό site ad.nl, επιβεβαίωσε πως στον φετινό διαγωνισμό θα υπάρξουν κάποιες μικρές αλλαγές σχετικά με την παρουσίαση του show. H τελετή έναρξης θα παραμείνει για το show ως “μια στιγμή εθνικής υπερηφάνειας” με τον Gerβen Bαkker να προσθέτει:

Σκοπεύω να επιταχύνω λίγο την παρέλαση. Κάποιες φορές κρατάει μέχρι και 15 λεπτά, υπερβολικά πολύ δηλαδή.

Όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, στην Τελετή Έναρξης θα εμφανιστεί ο Ολλανδός DJ Pieter Gabriel.

Θα υπάρχει ένα κλίμα πάρτι. Σε όλα τα show ξεκινάμε με εντυπωσιακές εικόνες μιας freestyle χορευτικής ομάδας, η οποία θα ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ολλανδία!

Σε αντίθεση με άλλους διαγωνισμούς όπου το σενάριο και τα κείμενα των παρουσιαστών χαρακτηρίζονται από το χιούμορ τους, ο κ. Bakker αποκάλυψε πως δεν θα υπάρχουν γραμμένα ανέκδοτα στο σενάριο.

Δεν θα τοποθετήσω ανέκδοτα στο σενάριο. Δεν θεωρώ πως το χιούμορ είναι λειτουργικό με αυτόν τον τρόπο και σίγουρα δεν ταιριάζει σε ένα show με τόσες διαφορετικές χώρες να λαμβάνουν μέρος και με εντελώς διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Τα πραγματικά καλά ανέκδοτα προέρχονται από μια κατάσταση, στην οποία οι παρουσιαστές αντιμετωπίζουν ένα συμβάν ή σχόλιο.

Ο 65ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού θα λάβει μέρος στην Ahoy Arena στο Ρότερνταμ, στην Ολλανδία στις 12, 14 και 16 Μαίου!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *