Αρμενία: Απόψε ο μεγάλος τελικός του Depi Evratesil 2020!

Η μεγάλη στιγμή για την Αρμενία έφτασε! Απόψε το βράδυ θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Depi Evratesil 2020, του εθνικού τελικού της Αρμενίας, μέσα από τον οποίον θα προκύψει η συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2020!

Συνολικά 12 τραγούδια αναμένεται να συμμετάσχουν στον μεγάλο τελικό, διεκδικώντας το εισιτήριο για το Ρότερνταμ. Ανάμεσα στους υποψηφίους βρίσκονται η δική μας Αθηνά Μανουκιάν αλλά και ο Vladimir Arzumanyan, νικητής της Junior Eurovision 2010.

Οι 12 συμμετοχές που θα διαγωνιστούν απόψε στον τελικό είναι οι εξής:

(βάσει σειράς εμφάνισης)

1. AgopButterflies

2. Karina EVNWhy?

3. Hayk MusicWhat It Is To Be In Love

4. ERNALife Faces

5. EVA RidaNo Love

6. Athena ManoukianChains On You

7. Gabriel JeegIt’s Your Turn

8. Sergey & Nikolay HarutyunovHa, Take a Step

9. Miriam BaghdsaryanRun Away

10. Vladimir ArzumanyanWhat’s Going On Mama

11. Arthur AleqHeaven

12. TOKIONINESave Me

Τα διαδικαστικά του τελικού

Μια τριπλή ψηφοφορία θα αναδείξει τον νικητή του Depi Evratesil 2020, που θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στο Ρότερνταμ. Το τηλεοπτικό κοινό μέσω sms, μια διεθνής κριτική επιτροπή, αλλά και μία κριτική επιτροπή της δημόσιας τηλεόρασης σε ποσοστό 33,33% ο καθ’ ένας, θα επιλέξουν τον εκπρόσωπο της Αρμενίας στην Eurovision 2020.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Τελικό του Depi Evratesil 2020 στις 20:00 ώρα Ελλάδος είτε στην επίσημη ιστοσελίδα της αρμένικης τηλεόρασης είτε στο επίσημο κανάλι του Depi Evratesil στο YouTube.

Θα επιστρέψει, άραγε, στον δρόμο των επιτυχιών η Αρμενία μετά από 2 σερί αποκλεισμούς στην ημιτελική φάση του αγαπημένου μας διαγωνισμού ; Εσείς ποιο τραγούδι πιστεύετε ότι θα κερδίσει και θα εκπροσωπήσει την Αρμενία φέτος στην Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Αρμενίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στην Ολλανδία. 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εξαιρετικά κακό το επίπεδο στην Αρμενία. Νομίζω ότι κανένα δεν θα εξασφυ την πρόκριση για την Αρμενία αλλά στους τυφλούς ο μονόφθαλμος οπότε θα ήθελα να δω την Athena που έχει μεν ένα πιασαρικο κομμάτι αλλά καταντά επαναλαμβανόμενο…
    Λογικά θα παιχτεί μεταξύ εκείνης και tokionine

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *