Αρμενία: Με αλλαγές το Chains On You στο Ρότερνταμ!

H Αthena Manoukian με το τραγούδι Chains On You, κερδίζοντας το Depi Evratesil, αναδείχθηκε εκπρόσωπος της Αρμενίας στο Ρότερνταμ. Λίγες ώρες μετά την νίκη της, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ό,τι θα προχωρήσει σε αλλαγές του τραγουδιού της με στόχο ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ίδια έχει επιστρέψει στην Αρμενία, όπου και βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας την νέα εκδοχή του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνισθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Την είδηση έφερε στο φως τόσο ο μουσικός Artem Valter όσο και η αρχηγός αποστολής της Αρμενίας στον Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και μουσική παραγωγός, Anushik Ter-Ghukasyan.

Μέσα από τη ροή των ιστοριών τους στο Instagram παρατηρούμε ό,τι η νέα εκδοχή του Chains On You είναι στο στάδιο της επεξεργασίας:

Η νέα εκδοχή του Chains On You φέρεται να έχει πιο δυνατό μπάσο και παραπάνω αρμένικα μουσικά όργανα και αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Μάρτιο.

Μέχρι τότε διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε η Αthena Manoukian.

Η Αρμενία θα εμφανιστεί στον Β’ Ημιτελικό της 14ης Μαΐου!

Παρακάτω, δείτε την εμφάνιση της Athena Manoukian με το “Chains On You” στο Depi Evratesil 2020!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Αρμενίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στην Ολλανδία. 

Πηγή: Instagram, Escxtra

1 reply
  1. Ανδρέας Τράσας
    Ανδρέας Τράσας says:

    Ένα καλό revamp με περισσότερα έθνικ στοιχεία χρειάζεται και νομίζω θα πάει πολύ καλύτερα από αυτό που πιστεύει το κοινό μέχρι στιγμής

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *