Βέλγιο: Αύριο το πρωί η πρώτη μετάδοση της συμμετοχής των Hooverphonic!

Πρώτο από όλες τις χώρες, το Βέλγιο είχε ανακοινώσει τους Hooverphonicως τους επόμενους εκπροσώπους στον διαγωνισμό της Eurovision. Μετά από πολλά χρόνια, όπου το Βέλγιο έστελνε κατά κύριο λόγο νέους καλλιτέχνες, στόχος του είναι να εκπροσωπηθεί από έναν έμπειρο και καταξιωμένο καλλιτέχνη, εξ’ ου και η συγκεκριμένη επιλογή.

Πριν λίγες μέρες, είχε επισημανθεί η 17η Φεβρουαρίου ως η μέρα την οποία θα δημοσιευθεί το τραγούδι των Hooverphonic. Αν και οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να αποκαλύψουν πολλά για το τραγούδι μέχρι στιγμής, τα πράγματα που γνωρίζουμε ήδη είναι ότι μπορούμε να περιμένουμε ένα τυπικό στυλ Hooverphonic. Ο Alex Callier πρόσθεσε επίσης ότι θα υπάρχουν έγχορδα σε αυτό. Επιπλέον, προσπαθούν επίσης να συνδυάσουν το μοναδικό στυλ τους με το εμπορικό. Η μπάντα γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να προσελκύσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό, οπότε το τραγούδι πρέπει να είναι αρκετά προσβάσιμο.

Έτσι λοιπόν, το VRT έχει ετοιμάσει μια ολόκληρη συνέντευξη τύπου για την κυκλοφορία του τραγουδιού των Hooverphonic. Πιο συγκεκριμένα, αύριο το πρωί, θα  ακούσουμε το τραγούδι για πρώτη φορά στο βελγικό ραδιοφωνικό σταθμό. Λίγες ώρες μετά, οι Hooverphonic θα κυκλοφορήσουν και το μουσικό τους βίντεο στο YouTube.

Παρακάτω, δείτε ένα μικρό δείγμα από αυτό:

Ποιοι είναι οι Hooverphonic;

Οι Hooverphonic είναι μια βελγική μπάντα που σχηματίστηκε τον Οκτώβριο του 1995. Το συγκρότημα αρχικά ονομάστηκε Hoover, αλλά αργότερα άλλαξε το όνομά του στο Hooverphonic αφού ανακάλυψε ότι άλλα συγκροτήματα χρησιμοποιούσαν ήδη το όνομα Hoover.

Στις 10 Οκτωβρίου 2008, η Geike Arnaert , η βασική τραγουδίστρια της μπάντας, ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει το συγκρότημα μέχρι το τέλος του έτους για να ακολουθήσει τη σόλο καριέρα της. Η τελευταία συναυλία του Hooverphonic με την Geike πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2008 στο Tele-Club, στη Ρωσία .

Στις 29 Οκτωβρίου 2010, οι Hooverphonic ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους single, αλλά και την νέα τους κεντρική τραγουδίστρια, την Noemie Wolfs. Στις 26 Μαρτίου 2015, οι Hooverphonic ανακοίνωσαν ότι η Noémie Wolfs θα εγκαταλείψει το συγκρότημα «με κοινή συμφωνία». Τον Απρίλιο του 2018, οι Hooverphonic παρουσίασαν τη νέα τους τραγουδίστρια, την Luka Cruysberghs.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *