Βέλγιο: Οι Hooverphonic απαντούν στις αρνητικές κριτικές | “Σε ένα τσίρκο κακογουστιάς, υπάρχει χώρος για ένα μαργαριτάρι”

Όπως είναι ήδη γνωστό από τον Νοέμβριο, το συγκρότημα Hooverphonic θα εκπροσωπήσει το Βέλγιο στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision. Η συμμετοχή τους ονομάζεται “Release Me” και κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες.

Πολύ γρήγορα, πολλοί ήταν οι fans του Διαγωνισμού που απογοητεύτηκαν από το τραγούδι βρίσκοντας το βαρετό και ακατάλληλο για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ανάλογη “επίθεση” δέχτηκε το δημοφιλές συγκρότημα και από τα βελγικά μέσα χαρακτηρίζοντας το “Release Me” μονότονο και επαναλαμβανόμενο.

 

Σε συνέντευξη τους σε τοπικό μέσο, όπου και θα ερμήνευαν live τη συμμετοχή τους, κλήθηκαν από τον παρουσιαστή να απαντήσουν στα συγκεκριμένα σχόλια. Ο Alex Callier, μέλος των Hooverphonic, δήλωσε:

Έχω ήδη ακούσει μερικά τραγούδια που θα διαγωνισθούν και πιστεύω ότι το δικό μας ξεχωρίζει. Σε ένα τσίρκο κακογουστιάς υπάρχει χώρος για ένα μαργαριτάρι. Η αποστολή μας είναι να είμαστε διαφορετικοί.

Επιπλέον το συγκότημα πρόσθεσε:

Αυτοί που είναι κριτικοί, πιστεύουμε ότι δεν έχουν παρακολουθήσει τον Διαγωνισμό τα τελευταία έτη. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Κοιτάξτε τον Salvador Sobral και την Blanche, είχαν ασυνήθιστα τραγούδια και τα πήγαν καλά.

 

Ωστόσο, στη συνέντευξή τους δεν έμειναν μόνο στα αρνητικά σχόλια αλλά προχώρησαν και σε αποκαλύψεις σχετικά με την εμφάνιση τους στη σκηνή του Ρότερνταμ, αναφέροντας ότι αυτή θα είναι απλή και καθαρή ενώ η ενδυμασία τους θα αποτελείται από παραδοσιακά βέλγικα ρούχα.

Επίσης να αναφερθεί ότι ενώ το συγκρότημα ήταν προγραμματισμένο να ερμηνεύσει ζωντανά τη συμμετοχή του, τελικά αρνήθηκε…

https://www.youtube.com/watch?v=lAqjksxc4iA

πηγή: escturkey

 

Πως βρίσκετε τα λεγόμενα των Hooverphonic στα σχόλια των επικριτών;

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μάριος
    Μάριος says:

    α) Αν δεν θες να σε φάνε οι κότες, μην μπλέκεσαι με τα πίτουρα.
    Ήξεραν που πάνε. Αν δεν το εκτιμούν, να μην πάνε. Το ότι η κριτική τους περί τσίρκου ακολουθεί τη δήλωση ότι έχουν ήδη ακούσει φετινές συμμετοχές, την κάνει ακόμα χειρότερη.

    β) Καθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του. Η συμμετοχή του γκρουπ στον διαγωνισμό θα είχε νόημα πριν 20 χρόνια, όταν ήταν πραγματικά στις δόξες του. Πλέον είναι μία σκιά του εαυτού του που αναμασά την ίδια και την ίδια φόρμουλα, χωρίς ούτε καν να το κάνει καλά πια, όπως δείχνει και το τραγούδι τους.

    Υ. Γ. Τα παραδοσιακά ρούχα του Βελγιου είναι στο πλαίσιο της διαφοροποίησης από το ‘τσίρκο’;

    Απάντηση
    • vangelis vt
      vangelis vt says:

      Στο αυθεντικό κείμενο που διάβασα εγώ έλεγαν για ρούχα από βέλγους σχεδιαστές και όχι “παραδοσιακά βελγικά ρούχα” (“δίνουμε μεγάλη σημασία στα κοστούμια και σε κάθε περίπτωση θα είναι βελγικές δημιουργίες” ήταν η δήλωση). Μάλλον κάτι χάθηκε στη μετάφραση.

      Κατά τα άλλα η δήλωσή τους περί τσίρκου είναι όντως ατυχής. Θα πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται το επικοινωνιακό κομμάτι της Eurovision.

      Απάντηση
  2. Miltos
    Miltos says:

    Η έπαρση δεν είναι καλός δρόμος για να υπερασπιστείς μια συμμετοχή η οποία έχει λάβει αρκετά μέτρια σχόλια! Αυτή είναι βασική αρχή, κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο Benjamin Ingrosso το 2018 για κάποιες συμμετοχές και είδαμε τα αποτελέσματα…! Ευγενής άμιλλα είναι το κλειδί!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *