Ελλάδα: Δείτε νέες φωτογραφίες από το video clip του SUPERG!RL!

Στο Έθνος της Κυριακής μίλησε αποκλειστικά αυτή την φoρά η Stefania, ενώ δημοσιεύονται και κάποιες επιπλέον φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip του SUPERG!RL, πέρα από αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας από την ομάδα της.

Η συνέντευξη

Σε πλειάδα ερωτήσεων του δημοσιογράφου Άκη Φωτόπουλου, απάντησε η Stefania,για την Eurovision και το παιδικό της όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Fan του διαγωνισμού υπήρχε από πολύ μικρή όπως αναφέρει, εξού και η συμμετοχή της με την Ολλανδία στην Junior Eurovision.

Στην ερώτηση με ποια θέση θα είναι ευχαριστημένη, η Stefania δίνει μια απάντηση ώριμης τραγουδίστριας.

Εγώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και η ομάδα μου το ίδιο – εργαζόμαστε για ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλω να κάνω περήφανους τους Έλληνες. Αλλά για ποια θέση που να ξέρω, στην Eurovision όλα είναι πιθανά… Ξέρω ότι θα έχω μαζί μου την αγάπη και την θετική ενέργεια όλων των Ελλήνων και των Ολλανδών.

Στην συνέχεια εξηγεί πως επιλέχθηκε το SUPERG!RL και δίνει μια μικρή περιγραφή για το τραγούδι που αύριο θα ακούσουμε όλοι.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος είχε τέσσερα τραγούδια για μένα. Τα ακούσαμε όλα, όλη η ομάδα και η ΕΡΤ, και πιστεύουμε ότι το “Superg!rl” είναι για μένα…Είναι δυναμικό, pop, με έθνικ στοιχεία. Το “Superg!rl” με εκφράζει απόλυτα!

Δεν θα μπορούσε η δημοσιογράφος φυσικά να μην τη ρωτήσει και για την σκηνική της εμφάνιση στο Ρότερνταμ,

Ακριβώς σε αυτό δουλεύει τώρα ο Φωκάς Ευαγγελινός. Αυτός ξέρει… και είναι ο πιο ειδικός για να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση.

Τέλος, η Stefania αναφέρεται και στους Eurovision θρύλους για την πατρίδα μας. Την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά, την Ελένη Φουρέιρα και την Τάμτα.

Βλέπω Eurovision από μικρή, μου άρεσαν πολύ ο Σάκης Ρουβάς με το “Shake It” και φυσικά η Έλενα Παπαρίζου που είναι Eurovision Queen! ‘Εχει φέρει την καλύτερη θέση ever για Ελλάδα και Κύπρο. Η Τάμτα έχει εκπληκτική φωνή και μοναδικό στυλ. Η Ελένη Φουρέιρα είναι εκπληκτική performer. Όλοι με τον δικό τους τρόπο ασκούν την δική του επιρροή σε όλους όσους τους παρακολοθούν, και σε εμένα.

Αμέσως μετά το SUPERG!RL η Stefania όπως αναφέρει αναμένεται να κυκλοφορήσει δύο ακόμα singles με τραγούδια που έχει επιλέξει η ίδια και η ομάδα της. Ίσως κάποια από αυτά που κατέθεσε στην ΕΡΤ…Ποιος ξέρει!

Φωτογραφίες από το video clip

Tα γυρίσματα, διάρκειας δύο ημερών, πραγματοποιήθηκαν στην Μαρίνα Φλοίσβου, το New Hotel, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, και την σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού. Συμμετείχαν περισσότεροι από 80 νέοι, από το καλλιτεχνικό λύκειο του Γέρακα, την δραματική σχολή ΙΑΣΜΟΣ και την σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ το συνεργείο ξεπερνά τον αριθμό των 15 ατόμων.

Μαζί με την Stefania εμφανίζεται ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης. Η σκηνοθεσία και το σενάριο όπως είπαμε ανήκουν στον Κώστα Καρύδα, που με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό έχει επιμεληθεί το άψογο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Παρακάτω δείτε κάποιες επιπλέον φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

 

 

 

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη παρουσίαση του SUPERG!RL θα γίνει αύριο Κυριακή, 1 Μαρτίου, στις 17.00 μέσα από την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ, Eurovision Αντίστροφη Μέτρηση, με παρουσιαστή τον Μιχάλη Μαρίνο. Αμέσως μετά στις 18.00 στο κανάλι της Stefania στο YouTube θα ανέβει το video clip για να γίνει προσβάσιμο σε όλους!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

Πηγή: Έθνος της Κυριακής
4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Με χαρά θα περιμένουμε την αυριανή μέρα και με μεγάλες προσδοκίες για αυτό που θα ακούσουμε. Πάντα υπάρχει μια προσμονή όταν αναμένεται να ακουστεί το εκάστοτε τραγούδι μας, αλλά φέτος είναι πιο έντονη.
    Πολύ θετικό ότι η εκπρόσωπός μας αγαπάει τον διαγωνισμό και επέλεξαν τραγούδι που της ταιριάζει (απ’ ότι λέει η ίδια και οι συνεργάτες της).
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *