Ελλάδα: Δεν θα παρουσιάσει το SUPERG!RL στα MadWalk 2020 η Stefania! AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Λίγες ημέρες πριν επιτέλους ακούσουμε και επισήμως την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020, τα media έχουν ξεκινήσει τις υποθέσεις και τα σενάρια, που στις περισσότερες περιπτώσεις ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Μια τέτοια είδηση είναι και αυτή που αφορά το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Stefania στα MadWalk 2020.

Ακούσαμε και διαβάσαμε σήμερα ότι η εκπρόσωπος μας στην Eurovision 2020, θα “προβάρει” για τελευταία φορά πριν την σκηνή του διαγωνισμού το SUPERG!RL, στα MadWalk 2020, που φέτος κλείνουν τα δέκα χρόνια.

Όντως η Stefania κατά πάσα πιθανότητα θα είναι παρούσα στο σημαντικό αυτό event, αλλά ΔΕΝ θα τραγουδήσει το SUPERG!RL, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, αλλά κάποιο άλλο τραγούδι. Ο Φωκάς Ευαγγελινός ετοιμάζει κάτι εντυπωσιακό για την σκηνή του διαγωνισμού και δεν θέλουν να “κάψει” το τραγούδι με εμφανίσεις, που δεν θα είναι στο επίπεδο, αυτού που θα παρουσιάσει στο Ρότερνταμ.

Στα MadWalk 2020 πάντως θα βρίσκονται και άλλοι πρώην εκπρόσωποι μας, όπως ο Σάκης Ρουβάς, αλλά και η μία και μοναδική Έλενα Παπαρίζου. Το event θα παρουσιάσει για μία ακόμη χρονιά η Βίκη Καγιά.

Παρακάτω η πρώτη εμφάνιση της Stefania στην σκηνή των Mad VMA 2019!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για να μαθαίνετε πρώτοι, έγκυρα και έγκαιρα όλες τις εξελίξεις που αφορούν την Stefania και την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

15 ΣΧΟΛΙΑ
  1. TimGr
    TimGr says:

    Πολύ σωστή επιλογή! Θα έστελνε κακό μήνυμα προς τα έξω και θα θα μας έκραζαν δικαίως οι ξένοι αν την έβλεπαν να τραγουδάει το Supergirl σε playback

    Απάντηση
  2. ABC
    ABC says:

    Τα τελευταία 5 χρόνια ακούμε για πρώτη φορά ζωντανά το τρογούδι μας μόλις στις πρόβες & τότε δυστυχώς ανακαλύπτουμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Η μια δεν μπορούσε να βγάλει την ψηλή νότα, η άλλη δεν μπορούσε να σταυρώσει νότα, η τρίτη δεν μπορούσε να τραγουδήσει με in-ears & πάει λέγοντας, Δεν προδικάζω κάτι, απλά δεν καταλαβαίνω αυτήν την μυστικοπάθεια. Η δικαιολογία περι “καψίματος” είναι απλά αστεία. Στη χώρα μας υπάρχει γενικά ένα θεματάκι με το live. Πάρτε παράδειγμα τον Ολλανδό πέρσι που με άνεση ερμήνευσε το τραγούδι του σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές & στο ραδιόφωνο. Επίσης έχουμε την παγκόσμια αποκλειστικότητα, μόνο οι δικοί μας τραγουδιστές να αρρωσταίνουν & να παθαίνουν φαρυγγίτιδα κατα τη διάρκεια του διαγωνισμού.

    Απάντηση
    • Jørgen
      Jørgen says:

      Με τις χρονιες 2017 κ 2018 με demy και Τερζη συμφωνω αλλα περυσι η Ντουσκα το ειχε πει live σε eurovision parties και ανεβαζε πολλα βιντεακια στο insta αν θυμαμαι καλα που το τραγουδησε….. Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι εχει μεν καλη φωνη αλλα δεν της ταιριαζε ενα τραγουδι που τοσο δινει πολυ ογκο στην φωνη της…… επρεπε να παει με κατι ποιο light τυπου σαν το slow πιστευω αν και το better love θα παραμηνει απο τα καλυτερα αγγλοφωνα τραγουδια που εχουμε στηλει…..

      Απάντηση
      • ABC
        ABC says:

        Η Ντούσκα μπορεί να έχει μια ιδιαίτερη φωνή, είναι όμως αδούλευτη. Είχε θέμα με τα in-ears. Στο Αμστερνταμ ήταν η πρώτη φορά που τα χρησιμοποίησε & η ερμηνεία της ήταν χάλια. Μετά από πολλές πρόβες τα συνήθισε, αλλα το μόνο της μέλημα ήταν πως θα βγάλει την κορόνα. Οι live ερμηνείες της ήταν απλα διεκπεραιωτικές. Η χροιά της στη studio version ήταν λίγο πειραγμένη, να ακούγεται πιο ποπ, ενώ ζωντανά ακουγόταν τραχιά. Συμφωνώ ότι το Better Love είναι η καλύτερη αγγλόφωνη συμμετοχή μας.

        Απάντηση
  3. Μάριος
    Μάριος says:

    Ενώ με το να μην τη δουν ποτέ και πουθενά να τραγουδίσει ζωντανά το τραγούδι, μετά από όσα έχουν συμβεί με τις Ελληνικές συμμετοχές τα τελευταία 4 χρόνια, θα περάσει θετικό μήνυμα;

    Απάντηση
  4. Μάριος
    Μάριος says:

    Κάτι μου λέει ότι με αυτά και με αυτά θα φτάσουμε πάλι τον Μάιο να ακούσουμε ζωντανά την Ελληνική συμμετοχή, όπου θα διαπιστώσουν ότι δεν είναι τα πράγματα όπως νομίζαμε. Μυαλό δεν βάζουμε.

    Απάντηση
  5. gogos
    gogos says:

    Αυτό που κάνει ο Φωκάς (να υπάρχουν επιλεκτικές εμφανίσεις ή και καθόλου μέχρι τον διαγωνισμό) είναι μια συνηθισμένη τακτική. Προφανώς κάτι παραπάνω ξέρει από εμας. Κατανοώ ότι οι περισσότεροι (όπως κι εγώ) έχουμε την επιθυμία να το ακούσουμε, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι κάτι μεμπτό ή λάθος η τακτική του Φωκά.

    Απάντηση
  6. KostasEV
    KostasEV says:

    Θεωρώ ότι δεν αποτελεί ιδιαίτερο ζήτημα να ακούσουμε live το τραγούδι και εξηγώ. Η Φουρειρα δεν ερμήνευσε ποτέ το Fuego live παρά μόνο ανέβασε μια ‘ballad’ version στο Instagram και έκανε χαμό μετά (έχει καταφέρει να γίνει legend και να φτάσει μέχρι το βραβείο). Η Κατερίνα πέρσι εντυπωσίασε στη Μαδρίτη και όλοι είχαμε υψηλές προσδοκίες αλλά στη σκηνή είχαμε θέματα με το in-ear και γενικά με την παρουσίαση. Ίσως δεν είχε ομάδα από πίσω με εμπειρία να την προετοιμάσει. Είναι προτιμότερο η Stefania να ασχολείται συνέχεια (από φωνητικά μέχρι τη χορογραφία) και να παρουσιάσουμε επιτέλους κάτι άρτιο από όλες τις πλευρές.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *