Ελλάδα: ‘Εφτασε η ώρα των ανακοινώσεων της ΕΡΤ για την Eurovision 2020!

Όπως πιθανόν θα έχετε δει στην σελίδα μας στο Facebook, αλλά και σε άλλα μέσα, η ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης της ΕΡΤ για τον εκπρόσωπό μας στην Eurovision 2020 έφτασε! Αύριο, Δευτέρα (3/2) μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 το πιο πιθανόν, θα παρουσιαστεί στο κοινό ο καλλιτέχνης που θα υπερασπιστεί τα ελληνικά χρώματα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, στις 14 στον ημιτελικό και θέλοντας να πιστεύουμε και στον τελικό της 16ης Μαίου.

Μπορεί όλοι ουσιαστικά να γνωρίζουμε εδώ και μήνες, ότι η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η 41η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αύριο όμως θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωσή της, ώστε να λάβει τέλος και η όποια παραφιλολογία και εκμετάλλευση, γίνεται από διάφορα μίντια και καλλιτέχνες, σε σχέση με την ελληνική εκπροσώπηση.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα όμως θα δούμε την Stefania στις πρώτες της συνεντεύξεις στην ΕΡΤ φυσικά, η οποία όπως σας είπαμε σε προηγούμενα άρθρα μας, έχει σκοπό να αξιοποιήσει φέτος στο έπακρο την Eurovision, ευελπιστώντας φυσικά να ανεβάσει και τα νούμερα τηλεθέασης της. Θα έχουν λοιπόν και όσοι δυσπιστούν ότι η Stefania μιλάει ελληνικά, να την ακούσουν να μιλά στην μητρική της γλώσσα.

Αύριο λοιπόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21.00 (ίσως και νωρίτερα), η ΕΡΤ θα μας παρουσιάσει με περηφάνια την εκπρόσωπο μας στην Eurovision 2020, ένα κορίτσι και μια ομάδα, που είμαστε σίγουροι θα κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun γιατί οι ειδήσεις γύρω από την ελληνική συμμετοχή την ερχόμενη εβδομάδα θα ναι πολλές και ευχάριστες και όπως έχετε καταλάβει δεν θα τις διαβάσετε πουθενά πιο έγκυρα και έγκαιρα από ότι εδώ!

27 ΣΧΟΛΙΑ
  1. eurogreek
    eurogreek says:

    Μακάρι παιδιά να πάμε καλά όπως καιρό μας λέτε γιατί και όλα όσα γράψατε μέχρι στιγμής ισχύουν στο ακέραιο. Ένα καλό τραγούδι και μια όμορφη εμφάνιση αυτό θέλουμε μόνο.

    Απάντηση
  2. Otis
    Otis says:

    ειδατε που επρεπε να κανετε ενα τετοιο αρθρο? Γιατι ο αλλος με εκραζε που δεν το ειχα καταλαβει μονος μου απο ενα countdown που ημουν αναγκασμενος να επρεπε να το δω απο social media. Λες και δε μπορει καποιος να ακολουθει μονο το site. και πρεπει ντε και καλα να τα βλεπει ολα τα social media σας. και γραφει παντου οτι Δευτερα και Δευτερα και οταν απλα ρωτησα τι θα γινει Δευτερα μ λεει αν παρακολουθουσες το FACEBOOK μας θα ηξερες. jesus

    Απάντηση
  3. esc1234
    esc1234 says:

    Tα νουμερα θα τα ανέβαζε κάποιο γνωστό πρόσωπο της ελληνικής μουσικής σκηνής, που ο κοσμος θα χε ενδιαφέρον να το δει πχ Φουρέιρα. Το ουρανοκατέβατο κοριτσάκι όχι.

    Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      Είπε ο γκουρού της τηλεόρασης… χαχαχαχα!
      Πέρα από την πλάκα όμως, σχεδόν κάθε χρόνο υπήρχαν παράπονα ότι μέχρι τον διαγωνισμό μόνο τα ιδιωτικά κανάλια ασχολούνται και προβάλουν συνεντεύξεις από τους εκπροσωπους μας & θεματα σχετικά με τον διαγωνισμο και η ΕΡΤ σφυρίζει αδιάφορα και δεν προβάλει ΄σο έπρεπε το προιον της.

      Φέτος που φαίνεται ότι αρχίζει να αλλάζει αυτό, πάλι γκρίνια και μιζέρια… Μπορεί να θες να υποτιμήσεις την Στεφανία και βρήκες αφορμή τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά καλό θα ήταν ό,τι αρνητικό έχεις να της προσάψεις να είναι σχετικό με την δουλειά που κάνει.Καταντάει αστείο κάτω από κάθε άρθρο να πιάνεστε μερικοί από κάποιες λέξεις του άρθρου για να κατακρίνετε την συμμετοχή μας (ΕΡΤ, Στεφανία, Κοντόπουλο, Φωκά, κ.τ.λ)…
      Και το κυριότερο; Χωρίς να έχετε καμία απολύτως γνώση για αυτό που ετοιμάζεται φέτος. Όπως έχω ξαναπει, κρατήστε τουλάχιστον τα προσχήματα. Ας ακούσουμε – δούμε πρώτα και μετά ας υποτιμήσουμε ή χειροκροτήσουμε. Ο καθένας με το γούστο και την άποψή του. Αλλά σε κάτι που γνωρίζουμε.

      Απάντηση
      • ελεος
        ελεος says:

        ποια δουλεια ακριβως κανει η μανταμ στεφανια για να την κρινουμε; παντελως αγνωστη ειναι με κανενα δειγμα γραφης στην ελλαδα εκτος απο μια φαιδρη παρουσια στα βραβεια μαντ. μεγαλη καριερα η κοπελια.

        Απάντηση
        • gogos
          gogos says:

          Η πλήρη επιβεβαίωση του προηγούμενου σχολιου μου.
          Πιάνεστε από κανα δυο λεξεις για να βγάλετε και να δικαιολογήσετε ( ; ) την χολιτσα σας…

          Απάντηση
  4. ελεος
    ελεος says:

    Καρδιοχτυπα ολη η ελλαδα τι να σας πω. χαχαχαχχαχαχαχαχχαχ
    ποιος ενδιαφερεται μωρε γι αυτη την αγνωστη; ποιος θα δει ευροβιζιον γι αυτη την αγνωστη;;; ανθρωπος δεν την ξερει και με το ξεπερασμενο ποπ του κοντοπουλου και τα αναβατορια του φωκα παλι πατο θα πιασουμε σαν την ντεμυ. κανεις δεν υπολογιζει πλεον την ελλαδα στην ευροβιζιον. παρτε το χαμπαρι. δεν παιζει ρολο το τραγουδι αλλα πολιτικα παιχνιδια. και η ελλαδα ειναι στη μαυρη λιστα. τελος.

    Απάντηση
    • Ελεος εσυ
      Ελεος εσυ says:

      Πολυ περσσοτεροι απο οτι νομιζεις θα δουν γιουροβιζιον οχι για να δουν την καθε 40αρα ελληνιδα να δειχνρι μπουτι αλλα γιατι αρεσει ο θεσμος.
      Εαν η Ελλαδα ηταν στη “μαυρη λιστα” οχι 21η – που οντως ηταν αδικο – αλλα ουτε στον τελικο θα περνουσε.

      Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      Τον διαγωνισμό τον βλέπουμε όποιο όνομα και να πάει. Εαν εσυ για να δεις τον διαγωνισμο πρέπει να παει καποιο συγκεκριμένο όνομα, μπορείς να περιμένεις…
      Όσο για την δουλεια του Κοντόπουλου και του Φωκά, μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, αλλά κατα κανόνα (βάση των διακρίσεων και όχι μόνο) το κοινό στην Ευρώπη έχει δώσει πολλές φορές το χειροκρότημα του στις συμμετοχές τους. (νίκες, top10)
      Εαν εσύ επιλέγεις να μείνεις στις εξαιρέσεις των όχι καλών θέσεων της Dream Team, μείνε σε αυτές. Απλά όταν την εξαίρεση την ξεχειλώσεις για να την παρουσιάσεις ως κανόνα, τότε δεν μπορείς να πείσεις και πολλούς για την ορθότητα των απόψεών σου. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει…

      Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Ρε παιδιά δεν έχει νόημα να μιλάτε! Τσάμπα χάνετε το σάλιο σας! Ο άνθρωπος ένα βούρκο είναι που απλά ήρθε εδώ, έγραψε την “εξυπνάδα” του και νομίζει ότι κάτι έκανε. Αφήστε τον τρελό στην τρέλα του!

        Απάντηση
  5. Νινα
    Νινα says:

    Καλό μήνα εμένα δεν μου αρέσει το. Κράξιμο που γίνεται κάθε χρόνο καλή επιτυχία ΕΡΤ με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την Στεφανία. λέτε να έχουμε ντουέτο. ?

    Απάντηση
  6. NicktheGreek
    NicktheGreek says:

    Είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει. Τώρα σε αντίστοιχη άλλη ελληνική σελίδα για τη Ρωσία κ τον Panayotov δεν γράφουν του για τον Κοντόπουλο. Το ίδιο έκαναν και στη Μολδαβία όπου δεν τον ανέφεραν καν. Είναι φανερό ποιοι δεν θέλουν την Dream Team να σχολιάζετε εκεί και να μας αφήσετε εμάς εδώ που υποστηρίζουμε την ομάδα που μας εκπροσωπεί. Πλέον σας έχουμε καταλάβει!

    Απάντηση
  7. Μαρίνα
    Μαρίνα says:

    H ert θα αξιοποιησει στο επακρο τη γιουροβιζιον και θα μεγιστοποιησει την τηλεθεαση πως φιλε Συντακτη? Στελνοντας με αναθεση ενα ΑΓΝΩΣΤΟ 17χρονο κοριτσι? Πολυ εξυπνη κινηση, το σκεφτοντουσαν μηνες?

    Οσο για την ειδηση οτι η ”Λουζερ Τιμ” θα εκπροσωπησει και τη Ρωσια φετος, το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει. Η Ερτ δινει αναθεσεις σε επαγγελματιες που δεν την σεβονται και θα μοιραζουν το χρονο και τις ιδεες τους αναμεσα σε 3-4 χωρες και συμμετοχες. Αν η ΕΡΤ δεν βαλει ορο στο συμβολαιο με το οποιο αναθετει σε συγκεκριμενη ομαδα να την εκπροσωπησει, να μην αναλαβουν και αλλη χωρα να εκπροσωπησουν, τοτε θα ξεφτιλιστει για πολλοστη φορα.

    Ελληνικος τελικος με δεκα συμμετοχες τωρα για να αποδειχτει οτι η λουζερ τιμ και ο συγκεκριμενος συνθετης που φημολογειται για μας φετος, ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να κερδισει την ψηφο του ελληνικου κοινου μεσα απο διαγωνιστικη διαδικασια αναμεσα σε τραγουδια αλλων ελληνων συνθετων. Για τη Στεφανια δεν το συζηταμε, χειροτερο αγγουρι και απο Ντεμη ειναι…Και στο λαηβ να δουμε αν μπορει να πιασει νοτα σωστα.

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Καλά να δούμε αν θα λες τα ίδια όταν θα βγει το τραγούδι! Οι συντάκτες των άρθρων λένε εδώ και καιρό αυτοί που κράζουν να αρχίσουν σιγά σιγά να μαζεύονται! Και δε χρειάζεται να αλλάξεις ψευδώνυμο, καταλαβαίνουμε Ποια είσαι! Απροπο, ελληνικός τελικός αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι δυνατόν να γίνει και μην πεις ότι έχουν χρόνο με το τον Μάρτη διότι θα μέσα σε αυτο το χρόνο θα δεις και δικαιολογημένα ελληνικό τελικό 2017 και μετά θα λέτε ότι μαμας έκανε ρεζίλι! Γράφετε που γράφετε, τηρηστε τουλάχιστον τα προσχήματα!

      Απάντηση
  8. Νινα
    Νινα says:

    Εσύ που γράφεις τόσο άσχημα μάθε να διαβάζεις και τον γραπτό χαρακτήρα ενός ανθρώπου που δεν ξέρεις και εσύ μπορείς να αλλάξεις το όνομα σου όμως ότι και να κάνεις φαίνεται ότι εισαι αγενής Νίνα είτε σα αρέσει είτε δεν σα αρέσει και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι καλύτερη από την ταλαντούχα Στεφανία και θα το διαπιστώσετε όταν δείτε και ακούσετε από διαδίκτυο και τηλεοπτικά κανάλια το τραγούδι που θα επιθυμούσε να παρουσιάσει φέτος στην Γιουροβίζιον και δεν είπε όχι σε έναν Εθνικό τελικό μπορούσε να διαγωνιστεί επί ίσοις όροις το έχει αποδείξει άλλωστε έχει γερό στομάχι απλά και αντικειμενικά

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *