Ελλάδα: Η δημοσίευση της Stefania για το video clip του SUPERG!RL!

Με μια λιτή τοποθέτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Stefania επιβεβαίωσε όσα σας έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετές ημέρες σχετικά με το video clip του SUPERG!RL. Η 17χρονη εκπρόσωπος της χώρας μας στο Ρότερνταμ, επιβεβαίωσε ότι την Κυριακή 1 Μαρτίου θα απολαύσουμε τη συμμετοχή της χώρας μας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Πιο συγκεκριμένα, η Stefania στη δημοσίευσή της ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ναι είναι επίσημο! Το SUPERG!RL θα κυκλοφορήσει επίσημα την Κυριακή 1 Μαρτίου! Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούσαμε τα γυρίσματα του video clip εδώ στο New Hotel και σε άλλες cool τοποθεσίες στην Αθήνα! Πρόκειται να “τα σπάει”, οπότε ετοιμαστείτε!

Υπενθυμίζουμε ότι τα αποκαλυπτήρια του SUPERG!RL πρόκειται να γίνουν στην απογευματινή εβδομαδίαια εκπομπή της ΕΡΤ, Eurovision Αντίστροφη Μέτρηση, με παρουσιαστή τον Μιχάλη Μαρίνο στη 1 Μαρτίου!

Η αγωνία, λοιπόν, κορυφώνεται καθώς απομένουν μόλις 11 ημέρες για την αποκάλυψη της 41ης συμμετοχής της χώρας μας στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό σόου της Γηραιάς Ηπείρου. Με ανυπομονησία αναμένουμε όλοι να δούμε το video clip της συμμετοχής μας για την Eurovision 2020!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Αν έχει κυρίως Ολλανδούς φαν, να πήγαινε να εκπροοωπήσει την Ολλανδία (που σιγά μην της έκανε ανάθεση βέβαια).
    Από τη στιγμή που εκπροσωπεί την Ελλάδα, ας βάζει για τα μάτια του κόσμου να της γράφει κάποιος το αντίστοιχο κειμενάκι και στα Ελληνικά. Το ξέρουμε ότι δεν πολυμιλάει τη γλώσσα μας, αλλά κάποιες λεπτομέρειες καλό είναι να τις προσέχει. Και σε ένα live που έκανε στο IG τις προάλλες στα Ολλανδικά μιλούσε κυρίως, ούτε καν στ’ Αγγλικά!

    Απάντηση
    • Jørgen
      Jørgen says:

      Ναι γιατι η Ντουσκα και Τερζι πυι δημοσιευανε στα ελληνικα ηταν….. Ας ξεκολησουμε λιγο αφου ηδη εμεις οι ιδιοι οι ελληνες περισσοτερα δημοσιευουμε στα αγγλικα απο οτι στα ελληνικα…

      Απάντηση
  2. ?
    ? says:

    φυσικα να μην εχεις ελληνες ακολουθους γιατι δεν την ξερει κανεις στην ελλαδα. οταν ομως της δινετε απευθειας αναθεση με τη σημαια της ελλαδας ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΗ να μιλαει ελληνικα και να γραφει ελληνικα στις αναρτησεις της. δεν ειναι υποχρεωμενοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ που μπαινουν στο προφιλ της να μαθουν νεα για την αποστολη της να πρεπει να ξερουν αγγλικα.

    Απάντηση
    • Μαρία
      Μαρία says:

      Απ’ ό,τι κατάλαβα κάποιοι προσπαθείτε να πιαστείτε από την παραμικρή ασήμαντη λεπτομέρεια για να προσβάλετε αυτό το γλυκύτατο κορίτσι. Για πες μου λίγο, πραγματικά πιστεύεις ότι οι Έλληνες και δη η νεολαία που ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δε μιλάει Αγγλικά; Εγώ έχω ακούσει να μιλάνε καλύτερα τα Αγγλικά από τα Ελληνικά.

      Από τη στιγμή που ένας τραγουδιστής εκπροσωπεί τη χώρα μας σε έναν Ευρωπαϊκό διαγωνισμό ΠΡΕΠΕΙ κάθε ανάρτησή του να γίνεται στα Αγγλικά, για να μπορούν να καταλαβαίνουν και πολίτες άλλων χωρών που θέλουν να ακολουθούν την προετοιμασία της συμμετοχής μας και δεν μιλούν τη γλώσσα μας. Ξαφνικά την έχετε δει όλοι σας ψευτοπατριώτες του κ%$&*@λου.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *