Ελλάδα: Η εκπομπή του RTL με την Stefania! (Video)

Την Παρασκευή το βράδυ η Stefania βρέθηκε στην prime time ζώνη της ολλανδικής τηλεόρασης, στην εκπομπή Eva του RTL. Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές talk show, από το οποίο περνάνε όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Η Stefania εξήγησε πως γνώρισε τον Δημήτρη Κοντόπουλο (μιμούμενη κι όλας την φωνή του), ενώ περιέγραψε και την διαδικασία που ακολούθησε με την Dream Team προκειμένου να επιλεγει για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Για πες μας τι έγινε οταν γνώρισες έναν Δημήτρη;

Ήμουν backstage στα MAD TV AWARDS και είδα τον Δημήτρη, ενας πολύ διάσημος συνθέτης στην Ελλάδα ο όποιος συμμετέχει συχνά στην Eurovision. Συνεχώς είμαι ντροπαλή και δεν παω ετσι να μιλήσω με ανθρώπους αλλά είπα στον εαυτό μου: Στεφανία αυτή είναι η ευκαιρία σου! Πήγα σ’ αυτό λοιπόν και τον ρώτησα: Εισαι ο Δημήτρης; Σας ακολουθώ στο Instagram. Χαμηλώνει την φωνή της και τον μιμείται: ναι εγώ είμαι. Σύστησα τον εαυτό μου, είπα ότι είμαι η Στεφανία και ότι ενδιαφέρομαι να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision και αν γίνεται να συναντηθούμε να φτιάξουμε μερικά demo. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος και έτσι μετά από λίγο καιρό πήγα σε αυτόν και ηχογραφήσαμε το Supergirl.

Αυτός ο Δημήτρης αποφάσισε ότι θα πας εσύ για την Ελλάδα στην Eurovision;

Όχι η ΕΡΤ αποφασίζει αλλά αυτός τους πρότεινε εμένα και τους έστειλε τα τραγούδια που ετοιμάσαμε!

Stefania στην εκπομπή Eva του RTL, 7/2

Στο θέμα αναφέρθηκε και η ΕΡΤ στο χθεσινόβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της:

Η ελληνίδα εκπρόσωπος συνεχίζει να απασχολεί τα media σε Ελλάδα και Ολλανδία, ενώ σήμερα στο περιοδικό Gala που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα, υπάρχει και η πρώτη έντυπη συνέντευξη της στη χώρα μας.

Τις επόμενες ημέρες η Stefania θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την οπτικοποίηση του βίντεο κλιπ του SUPERG!RL!

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της Stefania στο RTL παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Themis
    Themis says:

    Μιλαμε γι ατην καλυτερη εκπροσωπηση που ειχαμε εδω και χρονια,αποκλειεται να μην παμε καλα…ολο το hype απο Ολλανδια για την Στεφανια βοηθαει πααααααρα πολυ!Ολα βαινουν καλως!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *