Ελλάδα: Η μεγαλύτερη παραγωγή σε video clip ελληνικής συμμετοχής το SUPERG!RL | Όλα έτοιμα για την παρουσίαση του!

Ολοκληρώθηκε χθες η επεξεργασία και το μοντάζ του video clip του SUPERG!RL. Όλα είναι έτοιμα πλέον για την επίσημη παρουσίαση του την Κυριακή το απόγευμα στην ΕΡΤ.

Με διάχυτη αισιοδοξία πλέον τα μέλη της ελληνικής αποστολής για την πρώτη παρουσίαση της συμμετοχής μας, την Κυριακή 1 Μαρτίου, από την συχνότητα της ΕΡΤ1 φυσικά και την εκπομπή Eurovision Αντίστροφη Μέτρηση, με παρουσιαστή τον Μιχάλη Μαρίνο.

Ο σκηνοθέτης του video clip, Κώστας Καρύδας, παρέδωσε την τελική μορφή του video και οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι πρόκειται για μια πολύ καλή δουλειά που θα εντυπωσιάσει και τον πιο δύσκολο τηλεθεατή.

Η παραγωγή του video clip του SUPERG!RL είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σε video clip ελληνικής συμμετοχής. Τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορους χώρους, χρησιμοποιήθηκαν δεκάδες κομπάρσοι, ενώ και η φωτογραφία και η εικόνα που παρουσιάζεται είναι υψηλού επιπέδου.

Η ελληνική αποστολή όμως είναι πολύ ικανοποιημένη και από το σενάριο του clip, κάτι φυσικά που πιστώνεται και στoν σκηνοθέτη.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα γυρίσματα, διάρκειας δύο ημερών, πραγματοποιήθηκαν στην Μαρίνα Φλοίσβου, το New Hotel, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, και την σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού.

Στο video clip, που θα μεταδοθεί την 1η Μαρτίου 2020 συμμετείχαν περισσότεροι από 80 νέοι, από το καλλιτεχνικό λύκειο του Γέρακα, την δραματική σχολή ΙΑΣΜΟΣ και την σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ το συνεργείο ξεπερνά τον αριθμό των 15 ατόμων. Μαζί με την Stefania εμφανίζεται ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης. Η σκηνοθεσία και το σενάριο όπως είπαμε ανήκουν στον Κώστα Καρύδα, που με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό έχει επιμεληθεί το άψογο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Με όλα τα παραπάνω η Dream Team ελπίζει ότι θα εντυπωσιάσει όχι μόνο μουσικά, αλλά και οπτικά, σε μια χρονιά που μέχρι στιγμής εξελίσσεται πολύ θετικά για την συμμετοχή μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Eurovision #Supergirl #Greece #1March @stefania_ @dimitriskontopoulos @arcade @sharon_vaughn @michalismarinosofici @eurovisionert

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fokas Evagelinos (@fokasevagelinos) στις

Ραντεβού την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 17.00, στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή Eurovision Αντίστροφη Μέτρηση!

24 ΣΧΟΛΙΑ
    • Μάριος
      Μάριος says:

      Nα σου πω εγώ και ας μην το έχω δει. Θα δείχνει τις καθημερινές δραστηριότητες μίας έφηβης, και κάπου θα είναι και ένας χλιμιτζουράκος που θα την κορτάρει…

      Απάντηση
  1. m
    m says:

    μια εφηβη που κανει βολτες με την παρεα της, ειναι μεσα στην ταξη και χαλβαδιαζει τον διπλανο της και μετα ριχνει και ενα χωρο στην σχολη του φωκα. εξαιρετικα υπερπαραγωγη και καινοτομο κονσεπτ. θα τρελαθει ολη η ευρωπη φετος απ το καινοτομο κλιπ και τραγουδι μας. ηδη ο μητσοτακης σκεφτεται που θα γινει η eurovision 2021. αθηνα ή θεσσαλονικη?

    Απάντηση
    • ABC
      ABC says:

      Κάτι τέτοιο υποπτεύομαι & εγώ. Μη σου πω πως σκέφτονται ήδη να επισπεύσουν την λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης μέχρι του χρόνου το Μάιο.

      Απάντηση
  2. Thuz
    Thuz says:

    Δε λέω, οκ καλό αλλά ελπίζω να μην επηρεάσει το budget για τη βραδιά της Eurovision γιατί ακούγεται σαν να έφαγαν πολλά λεφτά στο βίντεο κλιπ.

    Απάντηση
  3. Ggkas
    Ggkas says:

    Πας καλά αγόρι μου, δεν είπα την Στεφανία έτσι. Απλα στο προηγούμενο άρθρο τους έλεγε κάτι για το κοροναιο και έτσι είπα να το πω. Ίσα ίσα που την υποστηρίζω την Στεφανία

    Απάντηση
  4. gogos
    gogos says:

    Τόσο καιρό γελούσα με όσους κατέκριναν (και εξακολουθούν) το τραγούδι χωρίς να το έχουν ακούσει. Τώρα κατακρίνουν και λοιδορούν και το βίντεο κλιπ χωρίς να το έχουν δει. Έχετε πάει την εμπάθεια σε άλλο επίπεδο…
    Κράζετε μόνο για να κράξετε χωρίς ίχνος προσωπικής γνώσης, ούτε του τραγουδιού, ούτε του βίντεο. Σας ευχαριστεί όλο αυτό; Σας γεμίζει; Πραγματικά απορώ.

    Υ.Γ. Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι σε όσους είναι απλά επιφυλακτικοί και διατυπώνουν την ένστασή τους χωρίς όμως να απαξιώνουν τους πάντες και τα πάντα κάτω από (σχεδόν) κάθε άρθρο που αφορά την Ελλάδα και όχι μόνο…

    Απάντηση
    • Eurodisaster
      Eurodisaster says:

      Τα ιδιαιτέρως καυστικά σχόλια έρχονται περισσότερο ως αντίδραση σε όλο αυτό το λιβάνισμα που γίνεται στη φετινή μας συμμετοχή.Όταν ακούς ότι το τραγούδι μας έχει έναν φοβερά πρωτότυπο τίτλο και σκάει το “Superg!rl” (με θαυμαστικό, λες και η ερμηνεύτρια ψάχνει να βρει κωδικό για το mail της), όταν ακούς ότι δεν υπάρχει άλλο κανένα τραγούδι που να συγκρίνεται με το δικό μας (ενώ από τις περιγραφές καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα ακόμη εθνοπόπ), όταν βγαίνει η ίδια η στιχουργός να ευλογήσει τα γένια της λέγοντας ότι το τραγούδι της θα είναι φαβορί (τα ίδια έλεγαν και οι Γάλλοι για το δικό τους και όταν βγήκε το κομμάτι γελούσαμε 2 ώρες) και τέλος όταν γίνεται λόγος για μεγάλη παραγωγή του βίντεοκλιπ (το οποίο γυρίστηκε στη Μαρίνα Φλοίσβου και…στη σχολή του Φωκά (!!!)), τότε κάπου σου βγαίνει αυθορμητα λίγο πιο τσιμπημένο το σχόλιο.
      Αν είχαν κρατηθεί λίγο πιο χαμηλοί τόνοι, τότε δεν θα υπήρχε τόσο καυστική κριτική.Είπαμε να στηρίξουμε, αλλά τόσο σμπρώξιμο, κάπου έλεος…

      Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Εφόσον πιστεύουν ότι η συμμετοχή ειναι δυνατή και αξίζει το hype Γιατί όχι? Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι τι σχόλιο παραπάνω που λέει την Στεφανία κορονοϊο δεν είναι εμπάθεια? Ειναι απαράδεκτο αυτό το πράγμα τουλάχιστον κρατήστε τα προσχήματα. Τελος θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα αναφορικά με το βίντεο, αν έβαζαν ένα κοριτσάκι με τη στολή του σούπερμαν να πολεμάει τους κακούς θα σας άρεσε? Επίσης θα ήθελα να μου πείτε όλοι εσείς πως θα το σκηνοθετουσατε, καλή μας επιτυχία!

        Απάντηση
  5. gogos
    gogos says:

    Αυτό που λέω είναι, ότι αφού ακούσουμε και δούμε αυτό που έχει ετοιμαστεί, τότε μπορεί να γίνει κριτική. Είτε θετική, είτε αρνητική. Άλλο να είσαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος και άλλο να απαξιώνεις τα πάντα και να ειρωνεύεσαι.
    Τέλος, θέλεις χαμηλούς τόνους από αυτούς που λένε καλά λόγια για την συμμετοχή μας και ζητάς μάλιστα “έλεος”. Γιατί δεν αναφέρεις το ίδιο και σ’ αυτούς αυτούς που είναι στην άλλη μεριά; Σε ενοχλεί η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός (από αυτούς που έχουν ακούσει το τραγούδι) και όχι η γκρίνια και η απαισιοδοξία από αυτούς που δεν ξέρουν ούτε μια νότα από την συμμετοχή μας; Μερικοί το “τερματίσατε”…

    Απάντηση
  6. vangelis vt
    vangelis vt says:

    Στη μαρίνα Φλοίσβου και στα εκπαιδευτήρια Δούκα… Καταλαβαίνω ότι δημοσιεύετε τις πληροφορίες που σας δίνει το κρατικό κανάλι, αλλά λίγη απόσταση και λίγο κράτει στα υπερθετικά σχόλια ώστε να μην δημιουργείται το αίσθημα της θυμηδίας στους αναγνώστες δεν θα έβλαπτε.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Εγώ πάλι λέω γτ τυχαίνει να γνωρίζω λίγα περισσότερα από εσάς, να κάνετε φειδώ σε τέτοιου είδους σχόλια, γτ θα διαψευστειτε πανηγυρικα την Κυριακη κ μετα να δω ποιος θα έχει αίσθημα θυμηδίας…

      Απάντηση
  7. Στασοθ
    Στασοθ says:

    Θετικα πως ακομα δεν εχει ακουστει το τραγουδι?στελνουν ενα παιδακι να καμει τι και στη τζουνιορ που πηγε 8 με το ζορι.Ελπιζω να τα παει καλα και να με διαψευσει αλλα χαλαρωστε λιγο μεγαλες παραγωγες για το τιποτα .Ελλαδα ειστε τι περιμενετε?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *