Ελλάδα: Η πρώτη αντίδραση της Stefania μετά την ανακοίνωσή της!

Μέσω του κεντρικού δελτίου είδησεων της προ ολίγων λεπτών, η ΕΡΤ ανακοίνωσε επισήμως ότι η Στεφανία Λυμπερακάκη θα είναι η 41η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Άμεση ήταν και η πρώτη αντίδραση από μέρους της Stefania. Σε ανάρτησή της στο Instagram η 17χρονη εκπρόσωπός μας στο Ρότερνταμ εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το εν λόγω εγχείρημα αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι κι εγώ να το πιστέψω, αλλά μπορώ επιτέλους να επιβεβαιώσω τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες! Ναι, θα είμαι η εκπρόσωπος της χώρας μου στη φετινή Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ και ευχαριστώ πάρα πολύ την ΕΡΤ που έκανε το πιο τρελό μου όνειρο πραγματικότητα!! Αν και γεννήθηκα στην Ολλανδία, έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα και τη λατρεύω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να σας κάνω υπερήφανους!! 💙

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

OMG FINALLY I can confirm the rumours that have been going around for a while now: YESSS I will proudly represent my country GREECE in the Eurovision Song Contest 2020 in Rotterdam!! It’s so crazy to realize that this dream has actually come true!! Many thanks to ERT for giving me this opportunity! I hope to make my fellow Έλληνες and also all Nederlanders so proud! I will go for it 100% and I will not let you down!! 🧡 ••• Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι κι εγώ να το πιστέψω, αλλά μπορώ επιτέλους να επιβεβαιώσω τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες! Ναι, θα είμαι η εκπρόσωπος της χώρας μου στη φετινή Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ και ευχαριστώ πάρα πολύ την ΕΡΤ που έκανε το πιο τρελό μου όνειρο πραγματικότητα!! Αν και γεννήθηκα στην Ολλανδία, έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα και τη λατρεύω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να σας κάνω υπερήφανους!! 💙 ••• #ESC2020 #Eurovision #Greece #ERT #SUPERG!RL

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_) στις

Η παραπάνω ανάρτηση μέσα σε λίγα μόλις λεπτά έχει πάνω 11.000 likes!

 

Η πρώτη συνέντευξη της Stefania

Την Τετάρτη, 5/2 θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την πρώτη συνέντευξη της Stefania ως εκπρόσωπος της Ελλάδας πλέον στην Eurovision 2020, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ “Από τις 6…” με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τον Γιάννη Πιτταρά. Μαζί της και ο συνθέτης του SUPERG!RL, Δημήτρης Κοντόπουλος.

Ένα είναι το σίγουρο πως η σκληρή δουλειά για τη Stefania και το επιτελείο της αρχίζει τώρα. Εμείς ως Eurovision Fun δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη Stefania! Και είμαστε σίγουροι πως η Ελλάδα θα επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών μετά από μια επταετία “ανομβρίας”!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020! Ένα ταξίδι 3 μηνών που θα ολοκληρωθεί στο Ρότερνταμ σε κάτι περισσότερο από 100 ημέρες αρχίζει! Τα καλύτερα έπονται!

Καλή επιτυχία Ελλάδα, καλή επιτυχία Stefania

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *