Ελλάδα: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Stefania!

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Stefania σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ1 στην πρωινή εκπομπή Από τις 6…! Μαζί της ήταν και ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και ημέρες.

Tα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης ήταν:

Η Stefania αποκάλυψε ότι η πρώτη προσέγγιση για να πάει στην Eurovision έγινε στα βραβεία του MAD, όταν πλησίασε τον Δημήτρη Κοντόπουλο και του είπε ότι θέλει να πάει μαζί του στον διαγωνισμό, αλλά δεν ξέρει πως.

Τόνισε για μία ακόμα φορά ότι είναι ένα μεγάλο της όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει.

Για το SUPERG!RL μίλησε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το τραγούδι μας είναι ένα pop dance κομμάτι, με κάποια έθνικ στοιχεία, ενώ το χαρακτήρισε και αυτοβιογραφικό, αφού γράφτηκε ειδικά για την Stefania και τον διαγωνισμό.

Ο δημιουργός των επιτυχιών αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του. Η καλή προετοιμασία καιρό πριν και ο σχεδιασμός.

Στην εκπομπή εμφανίστηκε και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άγις Μενούτης που έδωσε κάποιες εξηγήσεις για τον τρόπο επιλογής της Stefania, αλλά και για τα δημοσιεύματα που προηγήθηκαν της ανακοίνωσης της.

H μητέρα της Stefania περιέγραψε την καθημερινή ζωή της κόρης, το πως καταφέρνει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας της, αλλά και πόσο περήφανη είναι που ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Χαρακτηριστικά είπε:

Είμαστε Έλληνες!

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν με διαφορά όταν η εκπομπή συνδέθηκε με το Θούριο του Έβρου και τους παππούδες της Stefania. Η εκπρόσωπος μας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, ενώ και οι παππούδες της μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για την εγγονή τους.

Παρά την πρώτη της παρουσία σε τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελλάδα, η Stefania φάνηκε πολύ αισιόδοξη και σίγουρη για τον εαυτό της. Όσο για το 12αρι της Ολλανδίας είπε:

Θα μας το δώσουν!

Τελειώνοντας, ανέφερε ότι ήδη ξεκίνησε πρόβες με τον Φωκά, επιβεβαιώνοντας ότι έχει ολοκληρωθεί και το concept της σκηνικής μας εμφάνισης.

 

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης παρακάτω:

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Καλή επιτυχία!

    Άσχετο, αλλά θέλω να πω ότι ο Άγις Μενούτης είναι από τους καλύτερους δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ γιουροβίζιον.

    Απάντηση
  2. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Συμπαθέστατη και πολύ γλυκιά η Στεφανια! Πιστεύω θα τους κερδίσει όλους στο Ρουερνταμ, με τον χαρακτήρα της και νιώθω ότι και το τραγούδι θα αξιζει πολλά!! παιδια μήπως γνωρίζετε ποτέ θα ακούσουμε το supergirl;;

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Παιδιά το είπαμε πολλάκις. Το τραγούδι μας είναι uptempo dance. Ουτε midtempo, ούτε λίρες κ αλλα συναφη που γραφονται αριστερα κ δεξια. Εχει ένα εθνικ απλά χρωμα στο μουσικο του μέρος, σε καποια σημεια του τραγουδιου. Αυτά και είμαι κατηγορηματικος.

      Απάντηση
  3. NicktheGreek
    NicktheGreek says:

    Το ξαναγραψα και θα ξαναρωτήσω το συμβαίνει ρε παιδιά με ένα από τα άλλα δύο σωματεία; Γιατί τόσο μαύρισμα στη Στεφανία και την Dream team; Γιατί μόνο εσείς ουσιαστικά στηρίζετε την συμμετοχή μας;

    Απάντηση
    • Giaonoma
      Giaonoma says:

      Η Στεφανία τρώει κράξιμο γιατί οι γνωστοί bleep που ασχολούνται με τη Eurovision “δεν την ξέρουν” και γι’αυτό “θα πατώσει”.
      Τώρα η Dream Team έχει κάποια παλιά λάθη που, ερμ, ακόμη πονάνε (γκουχ, γκουχ, Demy, γκουχ, γκουχ) καιβη αλήθεια είναι ότι εκεί δεν τους κατηγορώ – βασίζομαι ξεκάθαρα στους ARCADE παρά στον Κοντόπουλο.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *