Ελλάδα: Η Σήλια Κριθαριώτη επιστρέφει στην Eurovision | Θα ντύσει την Stefania!

Η Σήλια Κριθαριώτη, η σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του παλαιότερου οίκου μόδας στην Ελλάδα, επιστρέφει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 27 χρόνια μετά, αφού θα είναι αυτή που θα επιμεληθεί όλων των εμφανίσεων της Stefania!

Μετά το θρυλικό φόρεμα που ετοίμασε για την Καίτη Γαρμπή στην Eurovision 1993, η Σήλια Κριθαριώτη, 27 χρόνια μετά, θα “ντύσει” και την φετινή μας εκπρόσωπο στον διαγωνισμό.

Στην πρώτη της συνέντευξη στην Ελλάδα, εκτός ΕΡΤ, συγκεκριμένα στο περιοδικό Gala της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, αποκαλύπτεται ότι η διάσημη δημιουργός θα επιμεληθεί όλων των εμφανίσεων της Stefania, κατά την διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος εκπρόσωπος μας στην Eurovision γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό της μεγαλύτερης εφημερίδας σε κυκλοφορία στη χώρα.

Για την Σήλια Κριθαριώτη δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, αφού η δουλειά της τα λέει όλα. Είναι σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του παλαιότερου οίκου μόδας στην Ελλάδα, που ιδρύθηκε το 1906. Μερικοί από τους συχνούς πελάτες της, είναι η Lady Gaga, η Jennifer Lopez, η Kim Kardasian, η Naomi Campbell, η Μαρία Μενούνος κ.α.

Η προσθήκη της στην Dream Team που μας εκπροσωπεί φέτος, κάνει κυριολεκτικά την ομάδα ονειρική! Η ελληνική συμμετοχή ξεδιπλώνει σιγά σιγά τα όπλα της και είμαστε ακόμα στην αρχή!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

Πηγή: GALA/Πρώτο Θέμα
19 ΣΧΟΛΙΑ
  1. esc1234
    esc1234 says:

    Ενταξει το πιάσαμε, ξοδεύονται λεφτά φέτος τα οποια τα πληρωνει το team της Στεφανίας και οχι η ΕΡΤ. Έτσι εξηγείται η εμφάνιση στα mad απ το πουθενά. Money makes the word go round. Δεν ειναι κακο, αλλά μην τρώμε και κουτόχορτο.

    Απάντηση
    • C'est tout :)
      C'est tout :) says:

      Μέχρι και σε αυτό αρνητισμός; Πες μου πραγματικά, έτσι σκέφτεσαι για όλα στην ζωή σου; Βλέπεις κάτι θετικό και αμέσως ψάχνεις να βρεις με το ζόρι κάτι αρνητικό; Τι να πω…
      Πάντως η ίδια η Στεφανία είπε ότι βρήκε τον Κοντόπουλο στα mad(το αν είπε ψέματα δεν μπορεί κανείς να το αποδείξει), όπως επίσης δεν πληρώνεις για να εμφανιστείς σε award shows, είναι αμφίδρομη διαφήμιση και για τις δύο μεριές (Καλλιτέχνη-σόου). Μάλλον τρως πιο πολύ κουτόχορτο από ότι νομίζεις.

      Απάντηση
      • esc1234
        esc1234 says:

        Γελάω τόσο πολύ με το τελευταίο μέρος του σχόλιου. Δεν θα αναφερθώ με όνομα, αλλά υπάρχει άτομο που πληρώνει για να εμφανιστεί γιατί δεν κάνει κάτι αξιόλογο στην Ελληνική μουσική σκηνή. Επιχείρηση είναι το mad, και σκοπός το κέρδος. Δεν είμαι αρνητικός, γι αυτό είπα ότι δεν είναι κακό. Δεν μ αρέσει όμως το ψέμα και είναι δικαίωμα μου.

        Απάντηση
        • C'est tout :)
          C'est tout :) says:

          1) Εσύ που το ξες; 2) Ακόμη και έτσι να είναι δεν είναι αυτός ο κανόνας αλλά η εξαίρεση 3) Που το είδες το ψέμα; Σου είπε κανείς κάτι που ήταν ψέμα; Δείξτο μου και θα σε παραδεχθώ. Μέχρι τώρα μόνο θεωρίες συνομωσίας γεμάτο αρνητισμό έχεις δείξει, αποδείξεις 0. Δεν γίνεται όμως έτσι δουλειά. Ούτε εμένα μου αρέσουν κάποια πράγματα αλλά αυτό που κάνεις εσύ και μερικοί ακόμη δεν έχει νόημα. Ξεχνάτε τελείως το νόημα του διαγωνισμού και απορώ γιατί ασχολείστε αφού δεν σας δείνει καμιά χαρά;

          Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Η ομάδα μας φέτος πλαισιώνεται φέτος με έμπειρους και καταξιωμένους ανθρώπους σε όλους τους τομείς! Πραγματικά ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα επι σκηνής. Τόσο για το μουσικό, όσο και για το σκηνοθετικό αποτέλεσμα!
    Από τις λίγες φορές που δεν υπάρχει ούτε μια “παραφωνία” στην συμμετοχή μας. Τουλάχιστον στο χρονικό διάστημα που διανύουμε.
    Μακάρι και όταν ακούσουμε το τραγούδι και δούμε τι έχει ετοιμαστεί, να συνεχιστεί αυτή αισιοδοξία!!

    Απάντηση
    • vangelis vt
      vangelis vt says:

      Kαμία παραφωνία δεν έχετε δει μέχρι στιγμής. Ούτε στον αστείο τίτλο του τραγουδιού με τα κεφαλαία και τα θαυμαστικά, ούτε στην εφηβική θεματολογία του, ούτε στη γραφική εκπομπή με τον Κοντόπουλο και τη γιαγιά της Ντέμης (συγγνώμη της Στεφανίας ήθελα να πω), ούτε στην άθλια φωτογραφία που έστειλε η ΕΡΤ στο site της Eurovision για να ανακοινώσει την εκπρόσωπό μας και θυμίζει διαφήμιση σε φαρμακείο. Ότι η Κριθαριώτη που κάνει κυρίως νυφικά για πλούσιες έντυσε τη Γαρμπή πριν 27 χρόνια, τι σχέση μπορεί να έχει με μια 17χρονη σήμερα;

      Δημόσιοι υπάλληλοι πετάνε λεφτά για να μην πούμε ότι δεν ασχολούνται ακριβώς όπως πέρσι. Και ακριβώς όπως πέρσι, αντί να πέσει γενικευμένο κράξιμο μπας και συμμαζευτούν, υπάρχουν αυτοί που αναλαμβάνουν εργολαβικά να τους υπερασπίζονται.

      Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Κράξε κοράκι μου, κράξε…
        Γενικευμένο κράξιμο όμως που ονειρεύεσαι δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει. Για να λέμε τα πράγματα ως έχουν το μόνο πράγμα που ξέρουμε και γνωρίζουμε είναι τα ονόματα που θα πλαισιώνουν την συμμετοχή μας. Και τα ονόματα αυτά είναι καταξιωμένα, με διακρίσεις και εμπειρία.

        Με το να λέτε ανακρίβειες ή επιλεκτικές αλήθειες για τα ονόματα αυτά, για να δικαιολογήσετε το κράξιμο, μόνο θλίψη μου προκαλεί. Ενίοτε βέβαια και το γέλιο… Καλή συνέχεια λοιπόν σε αυτόν τον τρόπο σκέψης, αλλά λυπάμαι… δεν πρόκειται να ακολουθήσω. Βρες άλλους πιο πρόθυμους για συνοδοιπόρους στη μαυρίλα…
        Αν δεν σ’ ενοχλεί μ’ αρέσει να αισιοδοξώ όταν ακούω κάτι που θεωρώ καλό και να μην ξεψειρίζω τη μαϊμού για να βρω σε ΟΛΑ κι από ένα αρνητικό στοιχείο, όπως κάνεις εσύ και (ευτυχώς) λίγοι ακόμα.

        Απάντηση
  3. Hm
    Hm says:

    Ακουγεται καταξιωμενη και μου αρεσει. Αλλα μην ντυσει τη Στεφανια ετσι νυφη και στη Eurovision (και δεν εννοω μονο ασπρο φορεμα αλλα γενικα φορεμα, θα ναι τελειως εκτος τοπου και χρονου για ενα Dance-pop ethnic που υοτιθεται τραγουδαται απο εφηβη)

    Απάντηση
  4. eurogreek
    eurogreek says:

    Φοβερό νέο. Καλά τα ψεμματα η Σηλια το 93 άφησε ιστορία, ακόμα μιλούν για αυτή της τη δημιουργία. Ευκαιρία να ετοιμάσει κάτι να μιλάνε για άλλα 30 χρόνια.
    Με την ευκαιρία θέλω να πω κ κάτι ακόμη βλέποντας τις ομάδες των άλλων χωρών που είναι γεμάτες από συντελεστές από άλλες χώρες. Η Ελλάδα φέτος εκπροσωπείται από μια Ελληνίδα, με Έλληνες δημιουργούς, Έλληνα χορογράφο, Έλληνιδα δημιουργό για τα ρούχα κοκ Αν δεν κάνω λάθος η μοναδική μη Ελληνίδα στην ομάδα μας είναι η Sharon Vaughn η στιχουργός. Τι άλλο να θελήσουμε;

    Απάντηση
  5. Miltos
    Miltos says:

    Τα νέα για την ελληνική συμμετοχή είναι κάθε μέρα και καλύτερα! Υπάρχει τρομερός επαγγελματισμός, ελπίζω το τραγούδι να μας δικαιώσει και νομίζω πως έτσι θα γίνει γιατί όσοι το άκουσαν δεν έχουν προσαψει τίποτα κακό αντίθετα έχουν εντυπωσιαστεί!

    Απάντηση
  6. eurofan
    eurofan says:

    Σήλια Κριθαριωτη με λίγα λόγια λάμψη. Μου αρέσουν οι δημιουργίες της και νομίζω θα ταιριάξει με το όλο ύφος της συμμετοχής μας φέτος. Θετικό το ότι έχει δουλέψει με τόσες εκπροσώπους της ποπ σκηνής. Καλή επιλογή.

    Απάντηση
  7. John
    John says:

    Να ρωτήσω κάτι ; Το ρεγκετον τραγούδι που είχε καταθέσει η Στεφανία έμοιαζε καθόλου με το “Musica”της Elettra Lamborghini από το sanremo ? μου θύμισε bob marley και μου άρεσε !! ελπίζω το έθνικ να ήταν το καλύτερο !!

    Απάντηση
  8. m
    m says:

    ειναι η κριθαριωτη σχεδιαστρια ρουχων για μια ποπ τραγουδιστρια 17 ετων; αυτη ολα τουαλετες και νυφικα κανει. αντι να πανε σε κανενα μιρο κλπ να της κανουν τιποτα σα θεια θα την βγαλουνε. ελεος. ακου κριθαριωτη. 17 ετων κοπελα να βγει σαν μικρομεγαλο. σαν την αηδια που φορεσε η ντεμυ θα ειναι εντελως αχρωμο και θολο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *