Ελλάδα: Η Στεφανία μιλάει για τον απόηχο της ανακοίνωσης και την αγάπη για την χώρα της (Video)

Πριν από λίγο, μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ στις 21:00, προβλήθηκε ένα ακόμη ρεπορτάζ σχετικά με τον απόηχο της ανακοίνωσης της εκπροσώπησης της χώρας από την Stefania.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρξε τεράστια ανταπόκριση από τα ολλανδικά μέσα έπειτα από την χθεσινή ανακοίνωση, όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς νωρίτερα.

Όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα της ΕΡΤ, από εχθές, δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων στο κινητό και τα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης ενώ το ομορφότερο μήνυμα το έλαβε από την Καλομοίρα η οποία της έγραψε:

Θέλω μόνο να σου ευχηθώ “καλή τύχη” στην Eurovision. Θα είσαι καταπληκτική!

Δήλωσε πως έρχεται πολύ συχνά στην Ελλάδα για διακοπές, αγαπάει την χώρα της και μετά τον διαγωνισμό, εύχεται να συνεχίσει να τραγουδάει εδώ καθώς και να μας κάνει όλους περήφανους.

Παρακάτω δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Όσο περισσότερα μαθαίνω και βλέπω για την Στεφανία, τόσο πιο πολύ την συμπαθώ. Έχει ωραία και θετική αύρα. Μακάρι το τραγούδι που θα ακούσουμε να είναι εξίσου ωραίο!

    Ερώτηση προς το site:
    Ισχύει ότι το τραγούδι θα το ακούσουμε πρώτη φορά στην πρεμιέρα της νεας εκπομπής της ΕΡΤ για την Eurovision; Έχετε κάποια σχετική πληροφόρηση;

    Απάντηση
  2. Miltos
    Miltos says:

    Τι όμορφο κορίτσι και δεν εννοώ ότι είναι όμορφο μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, φαίνεται ότι η καρδιά της είναι φωτεινη και από εκεί φαίνεται επίσης και το άστρο της κοπέλας αυτής! Την έχω αγαπήσει τόσο πολύ! Stefania με το ήθος σου μας έχεις ήδη κάνει περήφανους (εμένα τουλάχιστον) και ελπίζω να το καταφέρεις και με τη δουλειά σου (είμαι σίγουρος)!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *