Ελλάδα: Η Stefania μας αποκαλύπτει το εξώφυλλο του SUPERG!RL!

Λίγες ώρες έχουν απομείνει πριν ακούσουμε την ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2020. Το SUPERG!RL θα κυκλοφορήσει την Κυριακή μετά την επίσημη παρουσίαση του στην εκπομπή της ΕΡΤ, Eurovision Αντίστροφη  Μέτρηση, σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Πριν λίγο η Stefania μας αποκάλυψε το εξώφυλλο του δίσκου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το SUPERG!RL υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και ARCADE την μουσική και οι Δημήτρης Κοντόπουλος, ARCADE και Sharon Vaughn τους στίχους.

Όλοι συντονισμένοι την Κυριακή 1/3, στις 17.00 στην ΕΡΤ1 για την πρώτη παρουσίαση του SUPERG!RL!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Η ντουσκα και η Τερζή είχαν πολύ καλύτερα εξώφυλλα… Με πολύ μικρότερο μπάτζετ…
    Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κανένα ρόλο αυτο στο διαγωνισμό… Αντε ελπίζω αύριο το τραγούδι να είναι όσο καλό μας λέτε τόσο καιρό!!!!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ήρθε η ώρα λοιπόν! Οπτικά ο,τι έχει δημοσιευτεί (εξώφυλλο και κάποιες εικόνες από το κλιπ) μου φαίνεται αισθητικά καλο, σύγχρονο, νεανικό και προσεγμένο! Φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλειά. Ελπίζω το τραγούδι να ναι τόσο καλό όσο λέτε εδώ και καιρό και να έχει την ανάλογη απήχηση στον κόσμο! Έχω κάποιες αμφιβολίες λόγω Κοντόπουλου και πρόσφατων κακών αποτελεσμάτων με Ελλάδα και Αζερμπαϊτζάν αλλά η Στεφανία μου βγάζει κάτι το θετικό και θεωρώ ότι δεν θα την άφηναν να εκτεθεί με κάτι μέτριο διότι φαίνεται να στοχεύει στο να μπει δυναμικά στην ελληνική μουσική σκηνή και ενδεχομένως να θέλει να “ενηλικιωθεί” στην ολλανδική που είναι ήδη γνωστή. Μακάρι οι μικρό ενδοιασμοί μου να διαψευσθούν αύριο!
    Καλη επιτυχία Στεφανία!Καλή επιτυχία να έχουμε!

    Απάντηση
  3. C'est tout :)
    C'est tout :) says:

    Συγγνώμη αλλά αυτή η φωτογραφία δεν είναι παλιά; Την έχω ξαναδεί σίγουρα κάπου απλά όχι με πράσινο φόντο. Θα μπορούσαν να κάνουν μια φωτογράφιση από την αρχή αλλά τέλος πάντων… Το τραγούδι ας είναι καλό, όλα τα άλλα είναι συνοδευτικά.

    Απάντηση
  4. pavlos
    pavlos says:

    άντε καλή επιτυχία σήμερα θα είναι η μέρα μας ? οι wiwibloggs πάντως έγραψαν ετοιμαστείτε να σοκαριστείτε …τώρα θα δείξει!! ελπίζω μόνο να μην ειναι ξεπερασμένο η πολύ παιδικό γιατί μετά ούτε ο φωκασ το σώζει περιμένουμε με ανυπομονησία μακάρι να ανταμειφθούμε! γιαννη πως τα βλέπεις ;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *