Ελλάδα: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του video clip | Ο σκηνοθέτης, ο χώρος και άλλες λεπτομέρειες!

Η Stefania βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του video clip του SUPERG!RL, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο. Σήμερα και αύριο (16-17/2) θα πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα γυρίσματα για το video clip της ελληνικής συμμετοχής και εμείς σας έχουμε νέες και φρέσκιες αποκλειστικές πληροφορίες.

Στη Μαρίνα του Φλοίσβου τα γυρίσματα

Η τοποθεσία που επιλέχθηκε για τα γυρίσματα του video clip του SUPERG!RL είναι η Μαρίνα του Φλοίσβου. Πρόκειται για μία ανακαινισμένη μαρίνα, στην οποία προσφέρονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για σκάφη αναψυχής και μεγάλες θαλαμηγούς απ’ όλον τον κόσμο.

Επιλέχθηκε μια ανώτερης κλίμακας μαρίνα, που λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές, εξυπηρετώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες των μεγάλων σκαφών αναψυχής. Στο χώρο υπάρχουν διαφόρων ειδών καταστήματα εστίασης, αλλά και χώροι συναυλιών και αναψυχής. Ενώ έχει καταστεί τοπόσημο της νεολαίας και της σύγχρονης εικόνας της χώρας μας.

O σκηνοθέτης του video clip

Σκηνοθέτης του clip της ελληνικής συμμετοχής είναι ο Κώστας Καρύδας, ένας νέος και πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης.

Ο Κώστας Καρύδας είναι απόφοιτος του τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στη σκηνοθεσία. Στο ενεργητικό του έχει σκηνοθεσία ταινιών μικρού μήκους και μουσικών βίντεο κλιπ.

Έχει συνεργασθεί με πολλά αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς.

Σκηνοθέτησε το video clip του Σάκη Ρούβα Έλα στο Χορό, στο οποίο πρωταγωνιστεί το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ είναι ο σκηνοθέτης και του Always, της νέας συνεργασίας του Σάκη Ρουβά με την ισραηλινή superstar Nicol Raidman.

Πότε θα ακούσουμε το SUPERG!RL;

Πιθανότατα στη 1 Μαρτίου θα μεταδοθεί για πρώτη φορά, φυσικά από την συχνότητα της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης το βίντεο κλιπ του SUPERG!RL, αισιοδοξώντας να κάνει αίσθηση. Ενώ αρχικά ο σχεδιασμός της εκπομπής που θα ονομαζεται Eurovision Countdown έλεγε ότι θα ξεκινούσε η μετάδοση της στις 23 Φεβρουαρίου, τελικά θα πάει μία εβδομάδα αργότερα, αφου χρονικά δεν ήταν εφικτό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Πάμε δυναμικά και όλοι θέλουμε να δούμε τη χώρα μας να θριαμβεύει! Μακάρι να το επιτύχουμε, αν και απ όλα αυτά που μας έχετε πει για το τραγούδι έτσι ακριβώς θα είναι τα πράγματα!

    Απάντηση
    • tbww
      tbww says:

      Γιατί είναι ένα πολύ σύγχρονο τραγούδι που ξεχωρίζει και με ευρήματα πάνω στην σκηνή. Και από τα μέχρι τώρα τραγούδια είναι (μαζί με την Νορβηγία) το καλύτερο.
      Θα ανέβει περισσότερο εντός της ημέρας σίγουρα

      Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Να πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για αυτό που θα δούμε σαν βίντεο κλιπ. Η κινηματογράφηση του συγκεκριμένου σκηνοθέτη μου αρέσει πολύ και τεχνικά και αισθητικά, αλλά (όσα βίντεο κλιπ του έχω δει) είναι πολλές φορές τελείως άσχετα με τα λόγια του εκάστοτε τραγουδιού.

    Βέβαια το τραγούδι παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο, η τραγουδίστρια και η επι σκηνής live παρουσίαση (σε αυτά είμαι άκρος αισιόδοξος) και μακάρι η πρώτη εικόνα του τραγουδιού (κλιπ) να είναι κι αυτή καλή και να διαψευσθώ.

    Καλή μας επιτυχία!!!

    Απάντηση
  3. vangelis vt
    vangelis vt says:

    Μα πόσο ουάου επιλογή η μαρίνα Φλοίσβου. Αν κρίνω κι από τη φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, φαντάζομαι τα γυρίσματα θα γίνουν στον παιδότοπο απέναντι από την πιτσαρία.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *