Ελλάδα: Συνάντηση με τους δημοσιογράφους της Ολλανδίας στο Ahoy Arena για την Stefania!

 

Το SUPERG!RL της Ελλάδας, Stefania, επέστρεψε στην Ολλανδία και έχει ξεκινήσει ήδη την προώθηση της συμμετοχής της στην Eurovision 2020, αφού την ώρα που γράφεται το εν λόγω άρθρο, έχει press meeting με τα ολλανδικά media, στην Ahoy Arena, τον χώρο δηλαδή που θα φιλοξενηθεί τον Μάιο ο διαγωνισμός!

Μετά από ένα γεμάτο 5ήμερο στην Αθήνα η Stefania επέστρεψε χθες το απόγευμα στην Ολλανδία. Μετά την ΕΡΤ και τα ελληνικά μέσα ήρθε η ώρα των ολλανδικών, που από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της ως εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision 2020 έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Σήμερα λοιπόν στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ, η Stefania έχει press meeting με Ολλανδούς δημοσιογράφους που καλύπτουν τον διαγωνισμό.

Η στόχευση της ελληνικής αποστολής είναι ξεκάθαρη και θα φανεί και το επόμενο χρονικό διάστημα. Να εκμεταλλευθούν δηλαδή την δημοφιλία της Stefania στην χώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού και να δημιουργήσουν ένα μεγάλο press attention γύρω της.

Μεθοδικά και οργανωμένα ήδη η ελληνική αποστολή ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της, ενώ σήμερα το βράδυ η Stefania θα βρεθεί στο δημοφιλέστερο talk show της ολλανδικής τηλεόρασης, στο ιδιωτικό δίκτυο RTL.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά video ακόμη, από ολλανδικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για την ανακοίνωση της Stefania ως εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision 2020:

Όπως αντιλαμβάνεστε είναι εύλογες οι προσδοκίες για μια υψηλή βαθμολογία από την Ολλανδία, τόσο από την επιτροπή, όσο και από το κοινό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις γύρω από την ελληνική συμμετοχή!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *